ibrahimrt kullanıcısının son içeriği

1. I

Arkadaşlar grenaj için tavsiye verebilir misiniz Anket..

Arkadaşlar yurtdışından grenaj getireceğim renk konusunda karar veremedim yardımda bulunabilirseniz sevinirim mavi kırmızı siyah siyah kırmızı sarı siyah siyah sarı
  2. I

Ankara da motosiklet ustası VİP motors

Arkadaşlar bir arkadaşımızın yeri scooterdan racinge hepsine bakar sıkıntısız Adres: Ulus Yiba çarşısı arkası Demir Caddesi No:67 Vip motor Yemen Usta Arayıp her konuda bilgi alabilirsiniz Tel 553 027 0603
  3. I

5. Viteste bisa atma

Arkadaşsalar abiler kolay gelsin 954 ile ufak bi.kaza atlattım. Motor sağa yattı yaklaşık 10 metre sürüklenip kendisi stop etti. Sadece far cami kırıldı. Mekanik aksama kesinlikle hic birşey denk gelmedi, temas etmedi. Basima iki.kez.denk.geldi. 5. Viteste giderken vites 2 saniye bosa düşüyor...
  4. I

954 far

Arkadaşlar 954 için far ya da far cami lazımdır 05536334332 numaradan ulaşırsanız sevinirim eşinizde dostunuzda varsa
  5. I

ANKARA GRENAJ TAMİR BOYA

Arkadaşlar Ankarada işinin ehli grenaj tamiri yapan ve boyayan yer varmıdır yaptıran arkadaşlar varsa fikir edinelim. Ayrıca komple boyatacağım için daha önce bu işi yapmış olan birisi şart yoksa bi fiberci ve boyacıya giderdim arkadaşlar teşekkürler şimdiden
  6. I

2008 sonrası 1000rr piston

Abilerim kardeşlerim 954 üme takmak için 2008 sonrası piston lazım internet fiyatlarından uygun varsa ayrıca temiz olması lazım etek sesi var benimkinde burdan yazabilirsiniz 553 318 77 64 telefonla da görüşebiliriz
  7. I

Krank ana yatak rengi

Kolay gelsin arkadaşlar motordan yatak sesi geldiği için soktuk krankta sıkıntı yok ana yatağın bir gözü aşınmış üzerindeki yatağın rengi kahverengi gibi krankta birşey olmadığı için ayni renk taksak ayni oranda sıkıntı olurmu. Yatağı da muhtemelen önce yapan tamirci tork anahtarıyla sunmadığı...
  8. I

954 RR hararet 120 de

Selamın aleyküm arkadaşlar 3 gün önce 2003 CBR 954 RR aldım şehir içinde 70 80 de giderken hararet hemen yükseliyo 2-3 saniyede 1 derece artıyor fan açıyor ama halen yükselmeye devam ediyor ancak istop ettiğimde kontagı açıp fanı çalıştırıyorum. ancak öyle düşüyor. hararet 90 da iken 400 500...
  9. I

Ankaradan CBR 954 RR ile selamlar

Selamın Aleyküm kardeşler abiler Ankara da yaşıyorum memurum 25 yaşındayım Araba sevdasından sonra Moto sevdası baş gösterdi benimde 1 haftadır aklımda olan racing motorunu 954 ten yana kullandım dün itibari ile Ankaraya giriş yaptık hepimize hayırlı olsun :)

Yeni mesajlar