ANKARA GRENAJ TAMİR BOYA

Arkadaşlar Ankarada işinin ehli grenaj tamiri yapan ve boyayan yer varmıdır yaptıran arkadaşlar varsa fikir edinelim.
Ayrıca komple boyatacağım için daha önce bu işi yapmış olan birisi şart yoksa bi fiberci ve boyacıya giderdim arkadaşlar teşekkürler şimdiden

ankarada bu işi yapan bulamazsan izmirde benim motoru boyayan usta var adamın işi yüksek cc motor boyamak ama biraz pahalı sökersin grenajı 10 güne boyar sarıp sarmalar gönderir sana istersen nosunu atarım özelden işinin ehli benim 600 2 parça lokal boya artı sticker tamiri yaptı herkes anlayamaz tamir gördüğünü işçiliği güzel yani kople boyamak daha kolay olur renk tutmama durumu olmaz

grenaj da kırık varsa illaki beraber çalıştığı yerler vardır

Son düzenleme:
ankarada bu işi yapan bulamazsan izmirde benim motoru boyayan usta var adamın işi yüksek cc motor boyamak ama biraz pahalı sökersin grenajı 10 güne boyar sarıp sarmalar gönderir sana istersen nosunu atarım özelden işinin ehli benim 600 2 parça lokal boya artı sticker tamiri yaptı herkes anlayamaz tamir gördüğünü işçiliği güzel yani kople boyamak daha kolay olur renk tutmama durumu olmaz

grenaj da kırık varsa illaki beraber çalıştığı yerler vardır

Özelden yazdım kardesim

Çubukta biri var dostum. Arkadaşın transalpin grenajını tamir edip boyadı. Ben pek beğenmedim boya işçiliğini.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar