Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
S.a abilerim kardeşlerim beni sorunum var ne olur yardım edin bana lütfen yoksa kafayı yicem 5 ay önce 2 el mondial 2008 model UGK aldım 800 tl ye motoru aldım 2ci günü lastik indi dedim beton da durmak dan oldu neler de hava vurdum sonra akşam eve geldim motorun kilitledim çıktım eve sabah...
S.a arkadaşlar
Edirne çorlu tarafında motoru çalınan varmı..?
Mondial extreme max 150 siyah plaka yok motorda motor gıcır gıcır arka bagaj demirleri vardı soktuler çalan kişiler motoru başkasına böylece sattılar adamlar tehlikeli olduğu için mudale edemedim konuşmalarına kulak misafiri...
Arkadaşlar pazar günü fuara gelcek olan ortak bi yerde buluşüp gidelim mi bi yerde kahvatı ne bilim cay sohbet kaynaşma
sonrada fuar gideris bu işlerde cok iyi deyilim ama birisi organize etse güzel olurdu böyle birşey yapalim mi cvp larinizi bekliyorum
ARKADAŞLAR ABİLERİM BEN KURYELİK YAPIYORUM GÜNDE 150 KM GİBİ BİR YOL YAPİYORUM MOTORUM SCOOTER KANUNİ TREX 150 CC
MOTORU KULLANİRKEN BELİM COK AGRIYOR YERİNDEN CIKCAK GİBİ KORSE Mİ ALSAM YADA DR MI GİTSEM YARDIM EDİN BANA LÜTFEN
S.aleyküm arkadaşlar cuma günü kısmetse işe başlicam bir büfede ama scooter yok vitesli motor var ybr 125 sanırım var bende hic kullanmadım yani bi kurs da ögrendim az cok kullandım benım sorunım aslında vitesler vites gecişlerini nasıl yapcam bana az kısaca anlatır mısınız lütfen yardımcı...
ARkadaşLar ben 2013 28 temmuz da direksiyon sınavına girdim kazandım dosya agustos 25 de dediler cıldırdım ben istanbul cennet mahlesin de kurs yerim cok saçma sinirden kudurcam milli egitimden dosya gelmemiş filan filan ya benım tanıdım arkadaşlar aldı hepsi inanın 4 ay oldu...
arkadaşLar yarın kısmet olursa motoru satcam hando kinetic var gecen ay ceza yedım daha ödemedım noterde sorun cıkar mı satiş vere bilir miyim yoksa ilk baş ödemem mı lazım yardım eder misiniz
bana yardimci olun lütfen arkadaşim bana honda kinetic 97 model motorunu hediye etti
motoru 1 hafta denedim motor cok benzin yiyor 30 tl ye fulluyorum 60 km yol yapa biliyorum
şaşirdim motoru fren balatasini degiştirdim telleri ile buji degiştirdim karbüratör temizletdim
hava fitresi...