FUAR Gelcek olan arkadaşLar

Arkadaşlar pazar günü fuara gelcek olan ortak bi yerde buluşüp gidelim mi bi yerde kahvatı ne bilim cay sohbet kaynaşma
sonrada fuar gideris bu işlerde cok iyi deyilim ama birisi organize etse güzel olurdu böyle birşey yapalim mi cvp larinizi bekliyorum

Bizim kendi tanış olduğumuz arkadaşlar hep beraber yola çıkıcaz sabah dokuzda buluşup kahvaltı falan ordanda yola çıkıcaz buluşma noktamız gaziosmanpaşa 7 yada 8 motor toplam 11 12 kişi olucaz gelmek isteyen olursa bekleriz

Son düzenleme:
kücükçekmece bölgesi avcılar ne bilim :D gop uzak bea ben kücükçekmeceden gelcem mesala du bakalım hayırlısı birisi fikir verir helerde :D

Küçükçekmece avcılar dedin biraz daha ileri gitsen Büyükçekmece civarında derin bi tayfa vardı hatırladığım kadarıyla çayını çorbasını içmiştik buralardalarsa hâlâ emeğine sağlık hepsinin :rendeer: bende Küçükçekmece civarından geçicem fuara cumaya planladım pazar gününe farklı planlarım olmasa katılırdım :salut: ama açarlar kanımca bi etkinlik takipte kalmak lazım :cat:

Yarın (Cuma Günü ) var mı bu şekilde bir etkinlik , ve bir şey daha sormak istiyorum saatleri nelerdir fuarın ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar