cem kardeşinde kuryecilik yaptı

motoru kullanmaktan öte trafik okuma bilginin çok iyi olması lazım ayrıca büfe sana ybr 125 veriyorsa uzak yerleremi göndericek nedir bunun mantıgı ?
vitesli motor genelde evrak kuryelerine verilir schooter ile daha rahat edecegin kesin fakat ona elaman sanada iş çok bu yüzden almaz tahminim.
ambulans dolmuş taksi otobüs kamyon bunlardan kork...
en tehlikelisi ambulans biçer geçer aman dikkat et. birde yeni giren kuryecilerde şunu gördüm pizzayi yetiştiricem diye aman allah zorluyor kendini yahu ne gerek var canından kıymetlimi. bırak patlasın paket soguk gitsin senin suçun ne.
1 taneden fazla paket almamaya çalış alırsanda aynı bölgede olsun harita ezberi yap.
bana kalırsa aslında sen hiç başlama gerçekten büyük tehlikeli.
kask olayı kapalı kask takıyordum ben fakat günde 150 150 150 150 km yapınca hergün 10 saat motor üstünde baş agrıtıyor daha sonra çeneden açılır aldım daha rahat ettim ama yinede senin tercihin tabiki fullface daha önemli.
motorun ruhsatını mutlaka yanına al genelde her şirket vermez sen iste. ceza yersin kaskını tak .
birde işe yeni girdigin için her paketi götürürüm deme gerçekten bildigin bölgelere git. paket yetişicek diye kırmızıda geçme bırak patlasın.