Hsynymn1 kullanıcısının son içeriği

1. Hsynymn1

Hafta sonu gezileri varsa katılalım

Arkadaşlar merhaba Nostalji 125 znu motosikletim var bu hafta sonu kamp gezi deniz tarzı yapacak arkadaşlar varsa iletişime geçelim.:queen::queen:
  2. Hsynymn1

R3Xİ Hakkında bilgi verebilecek öneride bulunabilecek ?

Arkadaşlar herkese merhaba. Bu aralar kendi tarzımı belirlemeye çalışırken reyzing naked enduro scooter derken. Enduro bana en çok hitap eden hoşuma giden tarz oldu. Genel anlamda seyahat edecek şehir içi kullanıcam. Başlıkta yazdığım R3Xi Endoro 250 CC de çok hoşuma gitti. Kullanan arkadaşlar...
  3. Hsynymn1

Ülkemizin muhteşem yağ gibi yollarında ilk kaza

Herkese selamlar. Motor kullanmaya başlayalı yaklaşık 1000 km oluyor. Bugün işten çıktım herşey normal şekilde fıtı fıtı kendi halime gidiyorum 2 arabanın ortasında kalıp yaklaşık 1 metre karelik bozuk çukurlu yolu son anda fark edip panik fren yaptım. Tabi ön teker bana eyvallah diyip...
  4. Hsynymn1

MONDİAL ZNU 125 BAKIM

Arkadaşlar merhaba kolay gelsin. Kadir gecemizde mübarek olsun öncelikle. Mondial 125 ZNU aldım yaklaşık 20 gün önce 3500 km de aldım 2016 model şimdi 4100 km oldu. 4000 bakımı için servise götürsem bana ne masraf cıkar acaba ? Bilgilendirirseniz sevinirim.::sos::::alkiis::
  5. Hsynymn1

Trafik tescil için dilekçe örneği

Arkadaşlar merhaba yarın için ruhsatı cıkartmaya trafiğe gideceğim ancak dilekçe istiyolarmış.Kısa zamanda yaptıran arkadaşlar varsa dilekçe örneklerini paylaşabilirlermi acaba? Şimdiden teşekkürler.
  6. Hsynymn1

Ayaklık Koptu.

Merhabalar arkadaşlar dün motorumu koydum ayaklığı indirdim motoru tam bıraktım derken ayaklık koptu geldi. Motoru devirmedik ama ayaklığı kaynakcıda kaynattırsak tutarmı acaba ? :salut:
  7. Hsynymn1

Avrupa yakası usta tavsiyesi

Arkadaşlar istanbul avrupa yakasında bildiğiniz tanıdığınız iyi bir usta varmıdır. Teşekkürler.
  8. Hsynymn1

STOP ETME NEDENİ NEDİR

Arkadaşlar merhaba yeni aldığım nostalji scooterim gaz açıp gittikten sonra trafikte yavaşlayıp durduğumda bir kaç stop etti nedendir acaba ? Bide pot pot ses geliyor egzozdan öyle yapınca. Teşekkürler şimdiden.
  9. Hsynymn1

İLK MOTOSİKLETİM NOSTALJİ

Sonunda uzunca bir aradan sonra ilk motosikletimi aldım. Mondial 125 ZNU :queen:
  10. Hsynymn1

KAPALI OTOPARK

Arkadaşlar merhaba. Bağcılar güneşlide oturan ve kapalı otopark bilen arkadaşlar varmı? Bilgisi olan varsa cevaplayıversin.
  11. Hsynymn1

MONDİAL ZNU 125 TRAFİK SİGORTASI

Arkadaşlar merhaba, 0km mondial znu alıcam trafik sigortası ne kadar çıkar tahmini olarak ? Yeni alıpta yaptıran varmıdır. Varsa ne kadar ödediniz. Teşekkürler.:cat::queen:
  12. Hsynymn1

MONDİAL ZNU 125 NOSTALJİ

Arkadaşlar merhaba Mondial Znu 125 almayı düşünüyorum. Kullananlar arkadaşlar varsa fikir verebilirler mi ? 2.El almayı düşünüyorum.:king:
  13. Hsynymn1

350-400 TL ye kadar kask önerisi ?

Merhabalar herkese iyi hafta sonları. Yavaş yavaş ekipmanımı düzmeye başlamak istiyorum. Alacağım motor ise Honda Cbr250R Repsol yada Hrc Kırmızı beyaz olan. Buna göre önerilerinizi bekliyorum. İyi forumlar.
  14. Hsynymn1

Motoavm Sitesindeki Fashion Kombinleri Sizce Nasıl ? Yorumlar..

Motoavm Sitesindeki Fashion Kombinleri Sizce Nasıl ? Yorumlar.. :king::king::king::king:
  15. Hsynymn1

YBR 125 mi ? Bajaj Pulsar 150 NS mi ?

YBR 125 mi ? Bajaj Pulsar 150 NS mi ? :queen::queen::queen:

Yeni mesajlar