Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar herkese merhaba. Bu aralar kendi tarzımı belirlemeye çalışırken reyzing naked enduro scooter derken. Enduro bana en çok hitap eden hoşuma giden tarz oldu. Genel anlamda seyahat edecek şehir içi kullanıcam. Başlıkta yazdığım R3Xi Endoro 250 CC de çok hoşuma gitti. Kullanan arkadaşlar...
Herkese selamlar. Motor kullanmaya başlayalı yaklaşık 1000 km oluyor. Bugün işten çıktım herşey normal şekilde fıtı fıtı kendi halime gidiyorum 2 arabanın ortasında kalıp yaklaşık 1 metre karelik bozuk çukurlu yolu son anda fark edip panik fren yaptım. Tabi ön teker bana eyvallah diyip...
Arkadaşlar merhaba kolay gelsin. Kadir gecemizde mübarek olsun öncelikle. Mondial 125 ZNU aldım yaklaşık 20 gün önce 3500 km de aldım 2016 model şimdi 4100 km oldu. 4000 bakımı için servise götürsem bana ne masraf cıkar acaba ? Bilgilendirirseniz sevinirim.::sos::::alkiis::
Merhabalar arkadaşlar dün motorumu koydum ayaklığı indirdim motoru tam bıraktım derken ayaklık koptu geldi. Motoru devirmedik ama ayaklığı kaynakcıda kaynattırsak tutarmı acaba ? :salut:
Arkadaşlar merhaba yeni aldığım nostalji scooterim gaz açıp gittikten sonra trafikte yavaşlayıp durduğumda bir kaç stop etti nedendir acaba ? Bide pot pot ses geliyor egzozdan öyle yapınca. Teşekkürler şimdiden.
Arkadaşlar merhaba, 0km mondial znu alıcam trafik sigortası ne kadar çıkar tahmini olarak ? Yeni alıpta yaptıran varmıdır. Varsa ne kadar ödediniz. Teşekkürler.:cat::queen:
Merhabalar herkese iyi hafta sonları. Yavaş yavaş ekipmanımı düzmeye başlamak istiyorum. Alacağım motor ise Honda Cbr250R Repsol yada Hrc Kırmızı beyaz olan. Buna göre önerilerinizi bekliyorum. İyi forumlar.