Avrupa yakası usta tavsiyesi

Arkadaşlar istanbul avrupa yakasında bildiğiniz tanıdığınız iyi bir usta varmıdır. Teşekkürler.

Nerede yAŞIYORSUN,,,

Avrupa Yakası GAZİOSMAN PAŞADAYIM,,,,

0535 939 20 86,

oktay motor var dı gunşli'de hala durmuyor mu bılmıyorum . motosıkletım oldugu zaman cay ıcmeye bıle olsa gıderdım .

oktay usta adamın dıbıdır , motorla ılgılı bı sıkıntım oldugu zaman hallederdı . ustune bırde fırca atardı . ınsan gıbı kullanın olum sunları dıye :)

Nerede yAŞIYORSUN,,,

Avrupa Yakası GAZİOSMAN PAŞADAYIM,,,,

0535 939 20 86,

Bağcılar güneşlide oturuyorum ben.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:18 ----------

oktay motor var dı gunşli'de hala durmuyor mu bılmıyorum . motosıkletım oldugu zaman cay ıcmeye bıle olsa gıderdım .

oktay usta adamın dıbıdır , motorla ılgılı bı sıkıntım oldugu zaman hallederdı . ustune bırde fırca atardı . ınsan gıbı kullanın olum sunları dıye :)

Bende güneşlide oturuyorum ama hiç duymadım nerde kalıyor tam olarak kardeşim ?

Bağcılar güneşlide oturuyorum ben.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:18 ----------

Bende güneşlide oturuyorum ama hiç duymadım nerde kalıyor tam olarak kardeşim ?

gros market vardı yakının da bırde araç kıralama flo'su vardı . tam acık adresını bılemıyorum valla 3 yıldır motosıkletım yok . su an ne durumdadır onu da bılmıyorum

Oktay motir basaksehire tasindi.

ziya gökalp mh taşınmış

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:50 ----------

gros market vardı yakının da bırde araç kıralama flo'su vardı . tam acık adresını bılemıyorum valla 3 yıldır motosıkletım yok . su an ne durumdadır onu da bılmıyorum

ziya gökalp mh taşınmış

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar