Hsynymn1 Katılım 2 May 2016 Mesajlar 96 30 May 2017 Konu Yazar #1 Sonunda uzunca bir aradan sonra ilk motosikletimi aldım. Mondial 125 ZNU :queen:
yusufkalaz Katılım 9 Nis 2017 Mesajlar 693 30 May 2017 #3 Hayırlı olsun,ufaktan lokma takımıda alın. Püskül de olsa tam olur.Sakın mondial felan diye kilitsiz bırakmayın.
Hayırlı olsun,ufaktan lokma takımıda alın. Püskül de olsa tam olur.Sakın mondial felan diye kilitsiz bırakmayın.
Hsynymn1 Katılım 2 May 2016 Mesajlar 96 30 May 2017 Konu Yazar #4 j700' Alıntı: hayırlı olsun bakalım Genişletmek için tıkla ... teşekkürler ---------- Mesajlar birleştirildi - 22:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:47 ---------- yusufkalaz' Alıntı: Hayırlı olsun,ufaktan lokma takımıda alın. Püskül de olsa tam olur.Sakın mondial felan diye kilitsiz bırakmayın. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim kardeşim. Lokma takımı ne için tam bilmiyorum neye lazım olur ? Kilitsiz bırakmam ya. Allah korusun.
j700' Alıntı: hayırlı olsun bakalım Genişletmek için tıkla ... teşekkürler ---------- Mesajlar birleştirildi - 22:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:47 ---------- yusufkalaz' Alıntı: Hayırlı olsun,ufaktan lokma takımıda alın. Püskül de olsa tam olur.Sakın mondial felan diye kilitsiz bırakmayın. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim kardeşim. Lokma takımı ne için tam bilmiyorum neye lazım olur ? Kilitsiz bırakmam ya. Allah korusun.
yusufkalaz Katılım 9 Nis 2017 Mesajlar 693 30 May 2017 #5 Grenaj olsun,vidaları olsun benim Mash yolda çok vida,somun düşürüyorda o yüzden dedim.
Hsynymn1 Katılım 2 May 2016 Mesajlar 96 30 May 2017 Konu Yazar #6 yusufkalaz' Alıntı: Grenaj olsun,vidaları olsun benim Mash yolda çok vida,somun düşürüyorda o yüzden dedim. Genişletmek için tıkla ... eyw sağolasın
yusufkalaz' Alıntı: Grenaj olsun,vidaları olsun benim Mash yolda çok vida,somun düşürüyorda o yüzden dedim. Genişletmek için tıkla ... eyw sağolasın