Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba. Ikinci el alırken zaten uyguna alacağın için cok km yapmazsan çok zarar etmezsin. Km fazla olursa kimse yanaşmıyor ama çine.
Yalnız bu motorlarla 100 km üstü hızlarda uzun süre zorlarsan kısa sürede krankta sorun çıkarıp uğraştıracaklar seni büyük ihtimalle. Bütçeyi biraz daha...
Dava konusuna epey kafan takılmış sanırım. Noterde devrin olduğu kağıdın bir kopyasi elinizdeyse orada zaten motoru hali hazırdaki haliyle kabul ettiği gibi ibareler yer alıyor. Sıfır motormu alıyorlar bayidende satıcı neyin garantisini verecek. Vicdaniniz rahatsa sattıgınız maldan yana bence...
Ben alıcıyı kabahatli buluyorum bu durumlarda çunku her motor kullanan mekaniği hakkında bilgi sahibi olmak zorunda değil. Bende eski motorumu sattıgımda 700km sonra krank yemisti. Ben nereden bileyim bu benim kullandıgım zamandan suregelen bir sorunmu yoksa kendimi yaptı. Her zaman motor...
Hocam ben şahsen çin motor kullanımına karşı değilim bütçe meselesidir sonuçta. Ama çinli alınacaksa daha çok denenmiş ve piyasada yaygın modellerin tercih edilmesi gerektiğini düşünüyorum. Bu modellerde sıkıntıda olsa piyasada yaygın olduğu için parça getirmek zorunda hissediyorlar kendini.
Benim bakım harici bir isim düsmedi hocam. Ama parca sorunu yaşayan görmedim. En kötü hazırda bulunmasa bile siparisle geliyor. Zaten kymco izmirede fabrika açtı parça konusunda diğerlerinden fazla handikapi olduğunu düşünmüyorum. Grubumuzda bir abimiz var boramototv isimli youtube kanali var...
Merhaba. Kymco downtown 250i kullanicisiyim ben 1 seneyi geçti. Oldukça memnunum forzadan daha konforlu geliyor bana. Deneme motorları oluyordu bayilerde dilerseniz deneyebilirsiniz ikinci elleride oldukça uygun.
Freccia 150 eski motorumdu. 1 sene kadar kullandım açıkçası fena değil değerlendirilebilir. Fakat bütçeniz yeterli oluyorsa kesinlikle güncel kullandığım downtown 250i oneririm. Konforu ve büyüklüğü mukemmel. Artçılı kullanıma çok uygun. Kalite farkıda ciddi sekilde hissediliyor freccia ile...
Güncel olarak kymco downtown 250i kullanıyorum hocam bende düşündüğünüz segmentte. Isterseniz değerlendirebilirsiniz ben çok memnunum. Test motorlarıda mevcut bayilerinde deneyebilirsiniz çok konforlu motor.
Herkes cıkarttığına sahip çıkacak adamcagızın hiçbir suçu yok. Hep böyle mazlum tiplere denk geliyor bunlar. Cocugunun önünde dayagı yer oturur bi gün lavuk
Ben önermem blade 350. Sürme imkanım oldu güzel uzuyor fakat Rks olmasini filan herseyi gectim. Ilk defa sele altı o kadar küçük maxi scooter gördüm. Kaskı filan geçtim mont sığdıramazsınız.
Çinliler arasındada iyisi kötüsü var. Bu en kotüsü bence. Zamaninda her alan pismandı servis mervis hicbirseyi yok. Bi eleman vardı bunu sürekli öven her mecrada. Ama sadece bir eleman 😂
Öğrenmek için bence alınır hocam. Hatta kendimce örneklersem 100000 tlye 12 taksit aldiğin motoru satarken 60 65 e satarsanda benim nazarımda pek bir zararın olmuyor. Millet 100000 tlye 12 taksit aldığı motoru 60 a satınca 40000 tl zarar gözüyle bakıyor nefret kusuyor ilginç sekilde. Biraz...
Enflasyonun bu denli yüksek olduğu bir ülkede maalesef vade farksız taksit diye birşey mümkün değil. Vade farksız taksit yapıldığı iddia edilen hemen her mal ve hizmeti nakitte daha ucuza alma şansınız her zaman var gidip konuşarak.