Arama sonuçlarınız

1. H

RKS Reale 125X Mi Voge SR1 Mi alınmalı ?

Merhaba. Ikinci el alırken zaten uyguna alacağın için cok km yapmazsan çok zarar etmezsin. Km fazla olursa kimse yanaşmıyor ama çine. Yalnız bu motorlarla 100 km üstü hızlarda uzun süre zorlarsan kısa sürede krankta sorun çıkarıp uğraştıracaklar seni büyük ihtimalle. Bütçeyi biraz daha...
  2. H

Sattığım Motor 100 Km Sonra Conta Yakmış

Dava konusuna epey kafan takılmış sanırım. Noterde devrin olduğu kağıdın bir kopyasi elinizdeyse orada zaten motoru hali hazırdaki haliyle kabul ettiği gibi ibareler yer alıyor. Sıfır motormu alıyorlar bayidende satıcı neyin garantisini verecek. Vicdaniniz rahatsa sattıgınız maldan yana bence...
  3. H

Sattığım Motor 100 Km Sonra Conta Yakmış

Ben alıcıyı kabahatli buluyorum bu durumlarda çunku her motor kullanan mekaniği hakkında bilgi sahibi olmak zorunda değil. Bende eski motorumu sattıgımda 700km sonra krank yemisti. Ben nereden bileyim bu benim kullandıgım zamandan suregelen bir sorunmu yoksa kendimi yaptı. Her zaman motor...
  4. H

RKS Blackwolf 250 nasıl ?

Hocam ben şahsen çin motor kullanımına karşı değilim bütçe meselesidir sonuçta. Ama çinli alınacaksa daha çok denenmiş ve piyasada yaygın modellerin tercih edilmesi gerektiğini düşünüyorum. Bu modellerde sıkıntıda olsa piyasada yaygın olduğu için parça getirmek zorunda hissediyorlar kendini.
  5. H

Maxi Scooter Önerisi

Kymco downtown 250i kullanıcısıyım bende. Oldukça memnunum. Isterseniz bir göz atabilirsiniz baykuş kasa aşırı konforlu gerçekten.
  6. H

Şehir içi scooter arayışı

Benim bakım harici bir isim düsmedi hocam. Ama parca sorunu yaşayan görmedim. En kötü hazırda bulunmasa bile siparisle geliyor. Zaten kymco izmirede fabrika açtı parça konusunda diğerlerinden fazla handikapi olduğunu düşünmüyorum. Grubumuzda bir abimiz var boramototv isimli youtube kanali var...
  7. H

Şehir içi scooter arayışı

Merhaba. Kymco downtown 250i kullanicisiyim ben 1 seneyi geçti. Oldukça memnunum forzadan daha konforlu geliyor bana. Deneme motorları oluyordu bayilerde dilerseniz deneyebilirsiniz ikinci elleride oldukça uygun.
  8. H

önerebileceğiniz scooter tavsiyeleri alabilir miyim?

Freccia 150 eski motorumdu. 1 sene kadar kullandım açıkçası fena değil değerlendirilebilir. Fakat bütçeniz yeterli oluyorsa kesinlikle güncel kullandığım downtown 250i oneririm. Konforu ve büyüklüğü mukemmel. Artçılı kullanıma çok uygun. Kalite farkıda ciddi sekilde hissediliyor freccia ile...
  9. H

250cc scooter tavsiyesi

Güncel olarak kymco downtown 250i kullanıyorum hocam bende düşündüğünüz segmentte. Isterseniz değerlendirebilirsiniz ben çok memnunum. Test motorlarıda mevcut bayilerinde deneyebilirsiniz çok konforlu motor.
  10. H

Yola Fırlayan Çocuğa Çarpan Motosikletli, büyük tartışma başlattı

Herkes cıkarttığına sahip çıkacak adamcagızın hiçbir suçu yok. Hep böyle mazlum tiplere denk geliyor bunlar. Cocugunun önünde dayagı yer oturur bi gün lavuk
  11. H

Uzun yol için 350cc Scooter Mantıklı Mı ?

Ben önermem blade 350. Sürme imkanım oldu güzel uzuyor fakat Rks olmasini filan herseyi gectim. Ilk defa sele altı o kadar küçük maxi scooter gördüm. Kaskı filan geçtim mont sığdıramazsınız.
  12. H

Fiyat dengesizliği ve motor tavsiyesi ne yapmalıyım?

Tecrubesizken bence yapılacak en büyük hata abssiz motor almak olur.
  13. H

RKN 530 ADV Alınır mı

Çinliler arasındada iyisi kötüsü var. Bu en kotüsü bence. Zamaninda her alan pismandı servis mervis hicbirseyi yok. Bi eleman vardı bunu sürekli öven her mecrada. Ama sadece bir eleman 😂
  14. H

Rks alınır mı

Öğrenmek için bence alınır hocam. Hatta kendimce örneklersem 100000 tlye 12 taksit aldiğin motoru satarken 60 65 e satarsanda benim nazarımda pek bir zararın olmuyor. Millet 100000 tlye 12 taksit aldığı motoru 60 a satınca 40000 tl zarar gözüyle bakıyor nefret kusuyor ilginç sekilde. Biraz...
  15. H

Peşin Fiyatına Taksit Kurnazlığı

Enflasyonun bu denli yüksek olduğu bir ülkede maalesef vade farksız taksit diye birşey mümkün değil. Vade farksız taksit yapıldığı iddia edilen hemen her mal ve hizmeti nakitte daha ucuza alma şansınız her zaman var gidip konuşarak.
  16. H

Çinli motorun garantisini bozmak daha mı mantıklı?

Asıl çinlilerde garantiden çıkarılmamasi taraftarıyım ben. Sizin yaşadığınız olay biraz absurt olmus ama. Eski motorum sattığım kişide krank yemişti garantiden değistirildi misal. Whatsapp gruplarında çokça bulundum. Oradada krank vs gibi ağır arızaların hepsi garantiden karsilanıyordu. Zaten...
  17. H

Maxi Scooter Önerisi

Ben güncel olarak downtown kullanıyorum 1 seneyi géçti. Xtownu elemenizi öneririm biraz daha sehir ici icin yapılmıs versiyonu. Daha gücsüz ve downtown konforu kesinlikle yok. Ben forza ve xmax deneme şansı buldum çevremden bir kaç kez. Downtown bana daha çok keyif veriyor. Bu iki motordan aşağı...
  18. H

İlk vitesli motor sizce hangisi olmalı ?

Çok hakim değilim ama peugeot pm 02 çok buyuk indirime girmis. 227 bin tl idi 170 e satılıyor suan. Cfden iyi olabilir nerdeyse aynı fiyata. Dilerseniz bir bakabilirsiniz.
  19. H

125 cc ve üstü scooter tavsiye eder misiniz?

Bende kendim cok memnun olduğum için kymco downtown 250i önerebilirim. Ikinci elde oldukça uygun fiyata bulunabiliyor.
  20. H

Yamaha

Analiz moto exper var umut usta ümraniye tarafında. Tavsiye edebilirim