önerebileceğiniz scooter tavsiyeleri alabilir miyim?

Motosikleti
Skyjet Bellina 125
herkese iyi forumlar. acemiliğimi atmak için 3 harfli marketten almış olduğum skyjet bellina 125 cc (rks bitter 125 cc ile birebir aynı) scooter ımı değiştirmek istiyorum. cc sorunum ehliyet konusunda yok. ön arka abs ve sıvı soğutma olmazsa olmaz önceliğim. kafamda bazı modeller vardı. rks freccia 150 gibi ama tereddütlerim var bu modelle ilgili. kanuni seha 250 nin ise sele altı bagaj büyüklüğü ki büyüklükten kastım kask için değil eşimle artçılı bir şekilde gezip sele altına kısa katlanır sandalye sığdırmak için yeterli geldi. kamera ve akıllı ekran gibi özellikler hoşuma gitti. siz ne düşünüyorsunuz? hangi modeli önerirsiniz?

Motosikleti
Forza 250
200 bin bütçeyle bence en iyi verimi kymco veya sym grubu scooterlarında alabilirsiniz.Honda veya yamaha grubunda nmax veya pcx ten başka bişey gelmez.Sym ve Kymco,kanuni cart curt markalardan çok daha iyi.

Motosikleti
Kymco Downtown 250i
herkese iyi forumlar. acemiliğimi atmak için 3 harfli marketten almış olduğum skyjet bellina 125 cc (rks bitter 125 cc ile birebir aynı) scooter ımı değiştirmek istiyorum. cc sorunum ehliyet konusunda yok. ön arka abs ve sıvı soğutma olmazsa olmaz önceliğim. kafamda bazı modeller vardı. rks freccia 150 gibi ama tereddütlerim var bu modelle ilgili. kanuni seha 250 nin ise sele altı bagaj büyüklüğü ki büyüklükten kastım kask için değil eşimle artçılı bir şekilde gezip sele altına kısa katlanır sandalye sığdırmak için yeterli geldi. kamera ve akıllı ekran gibi özellikler hoşuma gitti. siz ne düşünüyorsunuz? hangi modeli önerirsiniz?
Freccia 150 eski motorumdu. 1 sene kadar kullandım açıkçası fena değil değerlendirilebilir. Fakat bütçeniz yeterli oluyorsa kesinlikle güncel kullandığım downtown 250i oneririm. Konforu ve büyüklüğü mukemmel. Artçılı kullanıma çok uygun. Kalite farkıda ciddi sekilde hissediliyor freccia ile arasındaki

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar