hoorow kullanıcısının son içeriği

1. H

125cc scooter rölanti takırtı sesi

bozuk rulman sesi herzaman mı yapar hocam rölanti ve gaz verince devam eden hatta artan ses diye tahmin ediyorum eğer öyleyse benim sorunum öyle olmamalı. egzantirik palet ve zinciri hatta gergiyi bende düşündüm hocam fakat ses sağdan geliyor egzantirik solda. motor 50 bin km de yoğunluk olarak...
  2. H

inşallah öyle yapmamışlardır peki hocam rulmanlar eski olsa bile oynama olması gerekir diye düşünüyorum ne varyatör kısmından ne de sağ kısmından sallayınca oynama yok sadece ileri geri var o da zorlayınca
  3. H

hocam onlar gaz verince devam eden ses değiller mi bendeki ses gaz verince bazen gidiyor bir de serviste komple krank değişti yakın zamanda ama ses gitmedi yağ süzgecinde çapak yoktu ama tapanın içinde 2mm civarında metal parçası vardı
  4. H

kusura bakmayın hocam belirtmeyi unutmuşum. ön arka varyatörü komple söküp çalıştırınca yine aynı sesi vermişti fakat fan pervanesini denemedim, şaftta herhangi oynama yok sadece ileri geri hareket var zorlayınca fanı geri takarken sıkmıştım yine de dış muhafaza sonra fanı söküp deneyeceğim
  5. H

hocam subap vurma sesi olmamalı diye düşünüyorum ses alttan geliyor ve sürekli bi ses değil devire göre artmıyorda
  6. H

merhabalar sorunum rölanti devrinde gelen ses, bu ses bazen ufak gaz verince gidiyor. devire bağlı olarak artmıyor. şüphelerim marş kitlemesi, yağ pompa zinciri veya egzantirik takımından yana ses bu 13 saniyeden itibaren daha net duyuluyor ve ses tam olarak en sağ orta veya alt kısma yakın...

Yeni mesajlar