Heyula kullanıcısının son içeriği

1. Heyula

Motosikletli hayâller...

Altimda siyah bir shadow, tam da zevkime göre tasarlamisim. Sicak bir hava da iki seritli bir asfalt yol, yol alabildigine uzuyor, ucu taa ufukta bitiyor. Aynamdan arkami kontrol ediyorum ve arkamda beni tâkip eden motorcu dostlarima hafif bir tebessüm ediyorum.... H1zla geçtigimiz tabelada "X...
  2. Heyula

Trafik İhlâlini farketmeniz ne kadar sürdü ?

Önce resme bakın ve polisin çevirme gerekçesini bulmaya çalışın ? Kızın kask takmadığını farketmeniz ne kadar sürdü ? :mrgreen: :P
  3. Heyula

Chopper tercihleriniz, tuttuğununuz modeller-markalar

Forumları iyicene gezdim fakat chopper seçimleri hakkında bir başlığa rastlayamadım (varsa da kusuruma bakmayın, dikkatsizliğime verin:) ) Ben de hemmen açmaya karar verdim ! Kullandığınız chopper tip motorlar nelerdir ? Neden chopper ? Neden bindiğiniz model ? Tavsiye olunan diğer modeller ...
  4. Heyula

Bu yaz bu işi kıvırmam gerek !

Motosikletin ismine de cismine de sevdalıyım, hele ki yollarda salınan bir chopper gördüğüm vakit ağzımın suları akıyor. Mamafih pek bir acemiyim desem yalan olmaz. Evvelden hiç vitesli motor kullanmadım ama bu sene bu işi kıvırmalıyım da. Şimdi şunları merak ediyorum, bir de sizlerin fikrini...

Yeni mesajlar