Motosikletli hayâller...

Altimda siyah bir shadow, tam da zevkime göre tasarlamisim. Sicak bir hava da iki seritli bir asfalt yol, yol alabildigine uzuyor, ucu taa ufukta bitiyor. Aynamdan arkami kontrol ediyorum ve arkamda beni tâkip eden motorcu dostlarima hafif bir tebessüm ediyorum.... H1zla geçtigimiz tabelada "X citty 813 km." yaziyor... Yol üstünde bir bar görüyoruz ve hemen duruyoruz. Bu yolun daha çok uzayacagi belli. Tek derdimiz motorumuzun gücü, tek duydugumuz motorumuzun sesi...

Vallahi benim hayâllim budur :mrgreen: Evet çok da zor degil, degil mi ? Her motorcunun gönlünde yatan fantazileri vardir elbet... :santa:

solumda yeşil sağımda mavi
güneş batıyor altımda SHADOW
mevzu budur

Bu gün bir haber kanalinda bir program izledim; 3 arkadas motorlari ile Hindistan'in kuzeyini asiyorlar. Kasmir daglarini falan geziyorlar motorlarla, ama asil güzel olan yani o sirada Hindistan-Pakistan savasi bütün hizi ile sürüyor, ve bizim üç kafadar cepheye yol alan Hindistan askerî kamyonlarinin arasindan gecerek yollarina devam ediyorlar, karsi yamaclarda Pakistan mevziileri var. Ama Kasmir'i asmanin tek yolu bu. Yol boyu çektikleri fotolarla sonunda gezilerini tamamliyorlar... Kafadarlarin arasinda Nasuh Mahruki de vardi.

Gercekten hayâllerdeki gibi bir geziydi.... :cat:

Sıfır bır varadero yada f 650 dakar yada f 1150 advanture ile çin e gitmek..
encok deger verdıgım ve sevdıgım kısı ıle çin e gitmek

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Kafada hiç bir dert ve düşünce olmadan (tabi maddi sıkıntı da olmadan) gitmek, sadece gitmek. Nereye gittiğini bilmeden...

Motosikleti
Su Motoru
Altımda BMW R 1200 GS çıktım Akdeniz kıyılarından yola. Artçım ve ben hep böyle bir geziye çıkmak istemiştik ve gerçekten çok mutluyuz. Motorumun arkasında aylarca sürecek yolculuğum için gerekli olan herşey var. Kıyı şeridinden gidiyoruz yolda bir kaplumbağa karşıdan karşıya geçmeye çalışıyor ve inip onu karşıya geçiriyorum. Yaklaşık 200 km. sonra ilk molomızı veriyoruz güzel bir pansiyonda ve iyice dinleniyor geçirdiğimiz güzel günleri konuşuyoruz. Hedefimizi düşünüyorum America - New York ve sabah hedefimize doğru Türkiye sınırları içerisinden ilerlemeye devam edeceğiz. Yol güzergahımızın üzerinde motorcu kardeşlerimizi görüyoruz hepsi bizi kornalarıyla selamlıyor ve bizde onları selamlayıp yanlarından geçiyoruz. Otabana çıkıyoruz ve alabildiğince özgürüz hızımız yaklaşık 250 km. ve herşey küçülüyor arabaların arasından geçiyoruz ve geride kalan sadece onların ışıkları ve kornaları, hiçibiri bizim kadar özgür değil sadece imrenir gözlerle bize bakıyorlar. (Yol güzergahını pek bilmediğim için direk sınıra gidelim bari :cherry: ) Americadayız ve uzun ve pürüssüz yollarda hedefimize ilerliyor ve New Yorka giriyoruz. İşte hayat bu diyoruz ama aradan aylar geçmiş ve artık hayaller gerçek olmuş, mutlu ve huzurluyuz. Sonra güzel vatanımıza dönmek için 15 gün aradan sonra tekrar hazırlanıyor ve yola çıkıyoruz...

İşte benim hayalim bu...

Bu gün bir haber kanalinda bir program izledim; 3 arkadas motorlari ile Hindistan'in kuzeyini asiyorlar. Kasmir daglarini falan geziyorlar motorlarla, ama asil güzel olan yani o sirada Hindistan-Pakistan savasi bütün hizi ile sürüyor, ve bizim üç kafadar cepheye yol alan Hindistan askerî kamyonlarinin arasindan gecerek yollarina devam ediyorlar, karsi yamaclarda Pakistan mevziileri var. Ama Kasmir'i asmanin tek yolu bu. Yol boyu çektikleri fotolarla sonunda gezilerini tamamliyorlar... Kafadarlarin arasinda Nasuh Mahruki de vardi.

Programı bende izledim. Ama motorları o kadar hoş değildi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar