HernePeş kullanıcısının son içeriği

1. HernePeş

Drift L Rolanti sorunu

bildiğim kadarıyla Drift L de böyle bir kronik sorun mevcut. Kullanıcısı olan 2 kişi daha bu sorunu yaşamıştı.
  2. HernePeş

Kymco Skytown 125Abs...

ben şahsen Şirinevlerdeki tamircilerin hiç birine güvenmıyorum. Zaten gidip de memnun kalana da rastlamadım. Çoğu iş yapmasını bilmeyen sahtekar dolandırıcılar. Sadece Bajaj aksesuarı aldığım Recep abi vardı, İsmi Moto Rici. Ondan memnun kalmıştım.
  3. HernePeş

Motosikleti kışın kaç gün ara ile çalıştırmak lazım?

doğrudur abi valla bana o şekil söylemişlerdi, tabiri caizse başkasının yalancısıyım misali. Ama evet, ilk yola çıktığımda düşük devirle en az 1km kullanırdım rahata erdiğini hissedince de normal sürüşüme geçerdim.
  4. HernePeş

Kymco Skytown 125Abs...

valla HPS Çetin kimdir bilmıyom abi. benım dediğim yer burası ben gayette memnunum abi, telefonda konuştuğun kişi hariç herkesten ve yaptığı işçilikten çok memnun kaldım.
  5. HernePeş

yok yok sen yanlış anladın abi :D :D demek istediğim rölantide başında beklemek yani bizim buralarda 2 dakika boş bırakmaya gelmez 😂 NS200 sıvı soğutmaydı abi, kışın 3 dk rölanti çalıştırıp işe gidiyodum, akşamda tekrar 3 dk çalıştırıp gene gazlıyodum toplam 15 km.
  6. HernePeş

Kymco Skytown 125Abs...

abi valla ta geçen sene NS200 motorumun yağ değişimini yapıcam diye castrol yağ almıştım Şirinevlerden (Motor tamiri için asla uğramamanız gereken bir bölge) Sonra baktım balata değişimi vs. de gerekiyor. Bu sefer Çetin Motorda bakıma sokmuştum. Yani aldığım yağlar bende kaldı. Acaba sahte...
  7. HernePeş

450SR İçin Hangi Rosso 4 Almalıyım

ve aleykumun selam. Bildiğim kadarıyla ZR olan DEĞİL normal R olanı seçmen gerekiyor.
  8. HernePeş

abi iyisin hoşsun da, motora diyelim marşı verdik. Olduğu yerde 10-15 dakika çalışır halde bıraksak zarar vermez mi ?? Sürme imkanını yok varsayıyorum. Bajajiye grubu vardı, Bajaj kullancılarıyla konuştuğumuzda Kışın en fazla 3 dakika Yazın ise 1 dakika çalışır durumda bırakmak yeterli...
  9. HernePeş

Drift L Rolanti sorunu

Merhaba, sadece kışın mı oluyor ?
  10. HernePeş

komik ama bir o kadar da düşündürücü motorcu capsi

bak o zaman doğru olabilir işte, bi bakmak lazım ona. Hayriyeten bira bana hiç sıcak gelmiyo be abi, tadını da beğenemedim. Ben en iyisi muhteşem üçlümden devam edeyim :D Teşekkürler bilgine abi.
  11. HernePeş

Yol yapamadığı için kafayı bozmuş motorcu capsi

şöyle yapalım, ben seni ispatladığım insanlar ve donkeystone gibi yok sayayım. Sen kendi halinde takıl. Bana da üç maymunu oyna.
  12. HernePeş

Direksiyon sınavındaki saçmalık

bak bu bilgiyi bilmiyodum. Söylediğiniz çok mantıklı. Çok teşekkürler.
  13. HernePeş

belli ki o kadar zoruna gitmiş. Onca ispata rağmen altta kalmamak için konuşmuşsun. Sana inanan bi tek ispatlarıma rağmen konuşan bi eleman olmuş :D hadi ordan sende ? 1765644394 akrepin kim olduğunu yüzünü yaşını biliyosan şayet gel bağcılara çayımı iç abi ? Muhabbet ederiz. Şüphen olmasın...
  14. HernePeş

kardiyoloji raporunu bulamadım, şimdi sana e-nabızdan göndericem abi. sıkı dur :) 1765633710 15 EKİM de Ameliyat oldum. Septoplasti ameliyatı. Maalesef kalp aporu e nabızda yok. Kağıt da çöp oldu. Şuanda e nabızda kontrol ettim fakat gene de bulamadım. Fakat aklıma geldi ki ben 2022 Kurşun...
  15. HernePeş

AsTeğmen diye geçse bile evet orda daha rütbesizdim. Malum Öğrenci işi.