Kymco Skytown 125Abs...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Youtube da sahte kutuların gerçeği ile karşılaştırıldığı videolar var izle , sahte yağın rengide farklı oluyor..

Çetin Motor dediğin HPS Çetin mi ? onda sahte , çakma bulunmaz..
valla HPS Çetin kimdir bilmıyom abi.
benım dediğim yer burası

ben gayette memnunum abi, telefonda konuştuğun kişi hariç herkesten ve yaptığı işçilikten çok memnun kaldım.

valla HPS Çetin kimdir bilmıyom abi.
benım dediğim yer burası

ben gayette memnunum abi, telefonda konuştuğun kişi hariç herkesten ve yaptığı işçilikten çok memnun kaldım.
HPS adında bir yer var Şirinevler'de sahibi Çetin..

servisler , tamirhaneler sürekli malzeme sirkülasyonu yaptıklarından devamlı alım yaptıkları bayileri vardır , yağ gibi önemli bir ürünün sahtesini ayırt edebilirler , dükkanada pek sokmazlar..

Motosikleti
Ns200 15"
Youtube da sahte kutuların gerçeği ile karşılaştırıldığı videolar var izle , sahte yağın rengide farklı oluyor..

Çetin Motor dediğin HPS Çetin mi ? onda sahte , çakma bulunmaz..
Abi eski seri ve yeni seri aralarında renk farkı olabiliyor, Castrol Edge kutuları değiştiğinden beri yağlar biraz daha açık renkli.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
HPS adında bir yer var Şirinevler'de sahibi Çetin..

servisler , tamirhaneler sürekli malzeme sirkülasyonu yaptıklarından devamlı alım yaptıkları bayileri vardır , yağ gibi önemli bir ürünün sahtesini ayırt edebilirler , dükkanada pek sokmazlar..
ben şahsen Şirinevlerdeki tamircilerin hiç birine güvenmıyorum. Zaten gidip de memnun kalana da rastlamadım. Çoğu iş yapmasını bilmeyen sahtekar dolandırıcılar.
Sadece Bajaj aksesuarı aldığım Recep abi vardı, İsmi Moto Rici. Ondan memnun kalmıştım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar