Hemşiremotor kullanıcısının son içeriği

1. H

Sigorta bedeli ne kadar ?

Hocam hyundai accent 99 model 1.3 i araba aldim sizce sigortasi ne kadar tutar ?
  2. H

Motor kredisi

Iyi gunler abilerim ablalarum bisey sormak istiyorum yarin is bankasi veya yapikrediye ihtiyac kredisi basvurusu yapicam hemsireyim ozel hastanede 8 aydir calsiiyorum 8 aydir kredi kullaniyorum kredi notum 1133 kredi borc limitim 1800 15 bin yl kredi cekmem lazim sizce 1132 kredi notuna is...
  3. H

Tıp fakultesi

Konu yerini bulamadim hastanede nöbetteyim simdi kusura bakmayin yillik tip universiteleri ne kadar 4 yillik ne kadat ayni sekilde onlisans avukatlarin polis okullarin yillik ozel uni fiyatlari bipen varsa yardimci olurmusunuz internetteki fiyatlar dudak ucuklatti
  4. H

Taksitle motor alicam

Oncelikle kolay gelsin 0 yamaha r125 alicam 24 ay taksit ile koc finansla anlasmali bir bayi varmis pesin kredi cekemiyorum kredi basvurusu cok yaptigimdan kredi notum yok yuzden simdi ben bayi ile görüşsem 24 ay kredi kartina taksit yaptira bilirmiyim kredi karti kullaniyoeum odemelrimdr...
  5. H

Cf 150 nk önerirmisiniz

Bütcem cok yok hemsireyim 6 ile 7 bin ylye sport motor alicam ve bu renkleri felen hosuma gitti sizce onerirmisiniz cf 150 nk
  6. H

Bu motor sizce aliyimmi yzf125

Motor butceme uygun satin alicam video istedim sizce aliyyimi fiyati 8500tl hasar kaydi yok arkasinda hafif catlak var o fiyata uygun bence km 31.000km www.youtube.com/watch?v=Rgj_NEhgPDY videoyu izleyin sizce sağlammı ---------- Mesajlar birleştirildi - 21:03 ---------- bir önceki mesaj...
  7. H

Yzf125

2.el yzf125 alicam 3 gun icinde boyum 177 sizce motor icin uygun olurmu kilom 66.300 siyah 14.000km 11.750den alicam :)

Yeni mesajlar