Annen, baban seni okutmuş elin ekmek tutmaya başlamış en azından kendi masraflarını karşılamalı ailene yük olmamalısın. Sen hala masraflarını ailene yıkıp bankadan borç ( havalı adıyla kredi ) alıp sevgilinle hava atmanın derdine düşmüşsün. Zamanını bankalara borç ödeyerek geçireceksin yarın evlenmeye kalktığında cepte yine beş kuruş yok gel anne, gel baba tamam hepimiz genç olduk ama bak artık ekmeğini eline almışsın bundan sonra biraz da ileriyi düşünmenin zamanı biraz maddi olarak dikkatli git.
Kusura bakma bu söylediklerim üstüme vazife değil ama senden büyük evladı olan biri olarak uyarmak istedim. Biliyorum senin sorduğun soru ile alakası yok yazdığımın.
Abi merhabalar bu gonderinizi okudum,kendimden utanmadim degil cunku motorsikleti bende aileme aldiriyorum.(ekipmanlari ben aldim ve motorsiklet taksidini harcligimdan kestirecegim) fakat zaman eskisi gibi degil bunu uzulerek ve ellerinizden operek soyluyorum,ben bir universite ogrencisiyim,her ebeveyn evladinin istedigi araca binmesini ve istediklerine ulasmasini ister fakat;okula uc kurus parayla gelen ve calismaktan derse gelemeyen arkadaslarimda var,bmw ile fakulteye yan yan gelende var,Ailemizden boyle isteklerde bulunurken tabiikide o anki ekonomik durumlarini gozardi etmemeliyiz.Bunun da farkindayiz,ben harcligimdan , yedigim ictigimden kestirerek bu taksidin altina girebiliyorsam eğer(aileme minimum masrafi yaptirtarak) Aylik 1750tl ile calisan ve henuz ailesiyle yasamaya devam eden birisi bence ailesine okadarda yuk olmadan kendine bir araç alabilir,sevgiler,saygılar
---------- Mesajlar birleştirildi - 04:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:05 ----------
Havam olsun konusuna değinecek olursak bence californiada yasamakta olan ve sevdigimiz motovlogarlerdan biri olan ,tek tabancanin "kimler motorsiklet sahibi olmali" isimli videosuna bir goz gezdirebilirsin,zira hava ve şekil uğruna motorsiklete binmenin pek saglikli oldugunu dusunmuyorum. bence motorsiklet bir tasit olarak gorulmeli ve neden motorsiklet sorusunada , pratik az yakan ve insana hem ulasim ihtiyacini giderirken muhteşem haz veren bir araç oldugu cevabi verilmesi,motorsikletten önce ekipmanin dusunulmesi en saglikli karardir,bunlar benim sahsi fikrim