Motor kredisi

Iyi gunler abilerim ablalarum bisey sormak istiyorum yarin is bankasi veya yapikrediye ihtiyac kredisi basvurusu yapicam hemsireyim ozel hastanede 8 aydir calsiiyorum 8 aydir kredi kullaniyorum kredi notum 1133 kredi borc limitim 1800 15 bin yl kredi cekmem lazim sizce 1132 kredi notuna is bankasi kredi verirm maas aldigim banka yapikredi ama onlar verirmi supheliyim is bankasi burdaki kredi kullanmayan arkadasa kefilsiz vermis fikirlerinizi soylermisiniz is bankasi 15 binr onay cikartirmi aylik maasim 1750 tl sabit ailemin evindr yasiyorum tami faturalar felen alakam yok 24 ayda bitirebilirim taksidinu

sen daha öncede açtın aynı konudan aradan ne kadar zaman geçti neden bankalara sormuyorsun bunu bize anlattıklarını bankaya anlatsan almıştın belki:sunny:

internet bankacılıgından ya da sms ile kredi basvurusu yap.. ön önay gelirse bankaya git :)
harbi bu kadar zor seyler degil bunlar bu dönemde..

bir de bankacı falan degilim ama burada kimse muhtemelen %100 verir ya da %100 vermez diyemez :)

Motosikleti
D400
hocam memlekette düzenli ödeme kaçırdığın borcun yoksa kredi almak cok kolay.

Sen yine özelini burada paylaşma, banka ile konuş. Çağrı merkezinden bile bilgi alabilirsin, çoğu banka mobil uygulamadan bile 15 bin kredi veriyor

Ön onay geldi basarili dedi yarin buyuk ihtimal verirler 15 bin heralde

Muhtemelen verirler. 4 yıldır aynı işyerindeyim. Geçenlerde gece gelip kredi kartı ve 18000 kredi verdiler. İnanmadım. Şubeye gittim 3-4 gün önce başka iş için görevli bana 18 bin krediniz var isterseniz onu da verelim dedi. Şimdilik kalsın dedim.
Nerdeyse her bankadan kredi kartı var limitleri 1000 ile 1600 TL kullanmıyorum( yıllık ücrette yok) arada bi kaç kez ufak alışverişler ve ödemeler yapıyorum ki ihtiyaç olduğunda işimizi görsünler.
Bu arada kredi notumu bilmiyorum ama iyi dediler.

İstersen 18000 kredi veren bankayı özelden yazabilirim. Yalnız tüm paranı kredi çekip motosiklet almanı tavsiye etmem. Heleki acemi isen.

0 sermaye ile Motor kredisi işine girmeni önermem.

Min %50 kendine ait bütçen olsun.

Iyi gunler abilerim ablalarum bisey sormak istiyorum yarin is bankasi veya yapikrediye ihtiyac kredisi basvurusu yapicam hemsireyim ozel hastanede 8 aydir calsiiyorum 8 aydir kredi kullaniyorum kredi notum 1133 kredi borc limitim 1800 15 bin yl kredi cekmem lazim sizce 1132 kredi notuna is bankasi kredi verirm maas aldigim banka yapikredi ama onlar verirmi supheliyim is bankasi burdaki kredi kullanmayan arkadasa kefilsiz vermis fikirlerinizi soylermisiniz is bankasi 15 binr onay cikartirmi aylik maasim 1750 tl sabit ailemin evindr yasiyorum tami faturalar felen alakam yok 24 ayda bitirebilirim taksidinu

yaşım 18 boyum 1.77 kilon 66 bana göre fiyat ve görünüş güzel cünkü se vgilimi okuldan almaya felen gidicem maksat havam olsun :=)

Annen, baban seni okutmuş elin ekmek tutmaya başlamış en azından kendi masraflarını karşılamalı ailene yük olmamalısın. Sen hala masraflarını ailene yıkıp bankadan borç ( havalı adıyla kredi ) alıp sevgilinle hava atmanın derdine düşmüşsün. Zamanını bankalara borç ödeyerek geçireceksin yarın evlenmeye kalktığında cepte yine beş kuruş yok gel anne, gel baba tamam hepimiz genç olduk ama bak artık ekmeğini eline almışsın bundan sonra biraz da ileriyi düşünmenin zamanı biraz maddi olarak dikkatli git.

Kusura bakma bu söylediklerim üstüme vazife değil ama senden büyük evladı olan biri olarak uyarmak istedim. Biliyorum senin sorduğun soru ile alakası yok yazdığımın.

Son düzenleme:
Annen, baban seni okutmuş elin ekmek tutmaya başlamış en azından kendi masraflarını karşılamalı ailene yük olmamalısın. Sen hala masraflarını ailene yıkıp bankadan borç ( havalı adıyla kredi ) alıp sevgilinle hava atmanın derdine düşmüşsün. Zamanını bankalara borç ödeyerek geçireceksin yarın evlenmeye kalktığında cepte yine beş kuruş yok gel anne, gel baba tamam hepimiz genç olduk ama bak artık ekmeğini eline almışsın bundan sonra biraz da ileriyi düşünmenin zamanı biraz maddi olarak dikkatli git.

Kusura bakma bu söylediklerim üstüme vazife değil ama senden büyük evladı olan biri olarak uyarmak istedim. Biliyorum senin sorduğun soru ile alakası yok yazdığımın.
Abi merhabalar bu gonderinizi okudum,kendimden utanmadim degil cunku motorsikleti bende aileme aldiriyorum.(ekipmanlari ben aldim ve motorsiklet taksidini harcligimdan kestirecegim) fakat zaman eskisi gibi degil bunu uzulerek ve ellerinizden operek soyluyorum,ben bir universite ogrencisiyim,her ebeveyn evladinin istedigi araca binmesini ve istediklerine ulasmasini ister fakat;okula uc kurus parayla gelen ve calismaktan derse gelemeyen arkadaslarimda var,bmw ile fakulteye yan yan gelende var,Ailemizden boyle isteklerde bulunurken tabiikide o anki ekonomik durumlarini gozardi etmemeliyiz.Bunun da farkindayiz,ben harcligimdan , yedigim ictigimden kestirerek bu taksidin altina girebiliyorsam eğer(aileme minimum masrafi yaptirtarak) Aylik 1750tl ile calisan ve henuz ailesiyle yasamaya devam eden birisi bence ailesine okadarda yuk olmadan kendine bir araç alabilir,sevgiler,saygılar

---------- Mesajlar birleştirildi - 04:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:05 ----------

Havam olsun konusuna değinecek olursak bence californiada yasamakta olan ve sevdigimiz motovlogarlerdan biri olan ,tek tabancanin "kimler motorsiklet sahibi olmali" isimli videosuna bir goz gezdirebilirsin,zira hava ve şekil uğruna motorsiklete binmenin pek saglikli oldugunu dusunmuyorum. bence motorsiklet bir tasit olarak gorulmeli ve neden motorsiklet sorusunada , pratik az yakan ve insana hem ulasim ihtiyacini giderirken muhteşem haz veren bir araç oldugu cevabi verilmesi,motorsikletten önce ekipmanin dusunulmesi en saglikli karardir,bunlar benim sahsi fikrim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar