Tıp fakultesi

Konu yerini bulamadim hastanede nöbetteyim simdi kusura bakmayin yillik tip universiteleri ne kadar 4 yillik ne kadat ayni sekilde onlisans avukatlarin polis okullarin yillik ozel uni fiyatlari bipen varsa yardimci olurmusunuz internetteki fiyatlar dudak ucuklatti

Abla kusura bakma önce okuma yazma ve sonra cümle kurmayı öğrensen iyi olur. Gerisini boş ver. Ey ALLAH ım bir de nöbetteymiş sağlığımız kimlere emanet.

Türkçeden 0 netle tıp için olan 40.000 barajını geçebilir misiniz bilmiyorum ama, soruyu anladığım kadarıyla cevaplayayım.

Geçen sene İstanbulda bir üniversitede 6+1 yıllık ücreti, her yıl gelen yaklaşık zam ile birlikte 400 bine yakın bir fiyata denk geliyordu.

Güzel bir lise ortalaması ve ygs (yeni adını bilmiyorum) den az bi puan ve ielts puanı ile yukarıdaki mesajda belirtilenden çok daha az fiyata yurtdışında kaliteli okullarda okuyabilirsiniz...

Konu yerini bulamadim hastanede nöbetteyim simdi kusura bakmayin yillik tip universiteleri ne kadar 4 yillik ne kadat ayni sekilde onlisans avukatlarin polis okullarin yillik ozel uni fiyatlari bipen varsa yardimci olurmusunuz internetteki fiyatlar dudak ucuklatti
Anladığım kadarıyla çalışıyosun. Başka biri içinmi kendin içinmi sordun soruyu?
Hemşire isen daha ne iş arıyosun ki?
Tıp 4 yıl sürmüyor. 6 yıl bide hazırlık varsa ki hepsinde vardır diye düşünüyorum 7 yıl.
Bide sen tıptan başladın polisliğe gittin. Polislik üniversitesi diye bişi yok üni bitiren herkes polis oluyor. Polis okulları vardı en son terör örgütü yüzünden kapanmıştı.
Neyse sen ne anlatmak istedin anlamadım.

Son düzenleme:
İki yıllık doktor okumak istiyorum ilkokuldan sonra parasıyla gidebileceğim bir lise var mıdır bitirince avukat mübaşir muhaşir tebeşir olayım da okuduğumu düşüneyim ama tam olarak okumuş gibi olmasın ama doktorlu birşeyler olayım diye düşünüyorum

Türkçeden 0 netle tıp için olan 40.000 barajını geçebilir misiniz bilmiyorum ama, soruyu anladığım kadarıyla cevaplayayım.

Geçen sene İstanbulda bir üniversitede 6+1 yıllık ücreti, her yıl gelen yaklaşık zam ile birlikte 400 bine yakın bir fiyata denk geliyordu.

Tıp 40 bin mi oldu ya biz girerken ilk 5 bini alıyorlardı sayısaldan

Motosikleti
Kawasaki Vulcan S

Türkçe meali;
Şu anda hastanede nöbet tutuyorum.Kusura bakmayın o yüzden biraz acele ile yazıyorum.Umarım konuyu doğru yere açmışımdır.Size sormak istediğim konu özel üniversitelerde Tıp bölümlerinin,avukat ön lisans bölümlerinin ve polis okullarının yıllık maliyeti kaç TL civarındadır?Konu hakkında bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim.İnternette küçük bir araştırma yaptım fiyatlar çok yüksek geldi.

Güzel bir lise ortalaması ve ygs (yeni adını bilmiyorum) den az bi puan ve ielts puanı ile yukarıdaki mesajda belirtilenden çok daha az fiyata yurtdışında kaliteli okullarda okuyabilirsiniz...
Aslında çocuğunu direk devlet okullarında okutup sonra yurtdışında parasıyla üniversitede okutmak neredeyse 1/10 fiyatına denk geliyor, hem diplomalar AB ülkelerinde de geçerli oluyor.

Nöbet bitince sakin kafayla yazsaydınız daha iyi olurmuş. Nisan ayı kayıt zamanı değil zaten, aceleye gerek yok.

Son zamanlarda doktor hatalarından dolayı çok fazla mağdur haberleri okuyoruz. Meğer parayı bastıran özel üniversitede tıp fakültesi okuyabiliyormuş.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar