Hemata kullanıcısının son içeriği

1. H

Sevgi üzerine

Sevgi her insanın ihtiyacı olduğu ve zaman zaman alması gereken bir şeydir. Kızlar küçük yaşta çok sevgi gördükleri için bir nevi bağımlı olurlar, aynı şekilde erkekler de çok fazla sevgi görmedikleri için bağımlı olmazlar. Bu iki bir araya gelince ister istemez bir kopukluk bir anlaşamamazlık...
  2. H

Hangi eski kasa motorlar alınır?

Kuba Superlight 250 nin yeni kasalarına çok dikkati mi çekmişti, eğer dediğin gibi parçası bol ise hiç düşünmeden alacam.
  3. H

İlla eski model almak istediğimden değil efendim. Yeni motora başlayacağımdan ötürü yeni model yüksek fiyatlar yerine eski model düşük fiyat parçası bol bulunan motor tercih etmeye çalışıyorum, olur da motoru yan yatırır ederiz mederiz, maddi açıdan canım yanmasın hem de eski motorların çıkması...
  4. H

Bende başlangıç olarak 250 cc nin üstüne çıkmayı düşünmüyorum. regal raptor ların yeni kasalarını araştırdığımda sıfırlarında su kaçağı, motor arıza lambası gibi sorunlar ile karşılaşan çok olmuş bunları görünce modelden soğumadım değil (ha hundai bayisinde çalıştığım için bu gibi sıkıntılar çok...
  5. H

Merhabalar. Hayatımda hiç motor almadım veyahut adam akıllı bir motora binmedim, bir gençlik hevesidir almaya karar verdim ama lakin hangi marka, kaç model veya klometreye ne kadar dikkat edilir bilmiyorum. Çocukluğum sanayide geçtiği için araba mevzularına fazlasıyla hakimim, yani hangi araba...

Yeni mesajlar