Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar, Hyosung GT 250R motorum 11.12.2017 03:00 'da (10 Aralık Gecesi) İstanbul / Bahçeşehir 2.Kısımdan çalınmıştır. Görenler duyanlar ödüllendirilecektir. (Kafa grenajının sol tarafında belirgin şekilde çatlak mevcuttur.)
20 H 6303 Plakalı
2014 Model
Siyah Renk
4.500km civarında
Kafa...
Merhabalar, ilkbaharda kaldırdığım kışlık ekipmanlarımı havaların yağıslı ve soğuk olması dolayısıyla tekrar çıkardım. Yalnız bu ekipmanları aldığımdan beri hiç yıkatmadım. Nasıl yıkatabileceğimi çevreme sordum her kafadan farklı bir ses çıktı. Bende foruma konu açmaya karar verdim en azından...
Merhabalar bugün 2012 model 28binde cbr125r motorumla otobanda ortalama 100-110 km/h ile stabil giderken birden pat küt diye şanzumandan ses geldi panik yapmayarak debriyaja basıp direk emniyet şeridine geçtim. Kontağı kapatıp 10-15 dk bekleyip tekrar çalıştırdım. 1.vitese atıp yavaş yavaş...
Merhabalar, motorum 2014 model olup 07/2015 trafik çıkışlıdır. Garantisi devam etmektedir. Bütün evrakları yedek anahtarı,kitapçığı mevcuttur. 2700 km de bayiden çıktığı gibidir. Beyaz renkttir.
FİYAT : 5.000 TL PAZARLIK SÜNNETTİR.
İLETİŞİM : 05070386196
Selamın aleyküm cbr125r motorumun dişli setini değiştirmeyi düşünüyorum. İvmelenmesini arttırmak istiyorum yada top speede oynasam ne kadar fark ettirir. Bunun yanı sıra yakıt tüketimi ve motorun sağlığına ne gibi katkısı olur? Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar, herkese kazasız belasız...
Merhabalar bir arkadaşımız akşam yoldaki dona denk gelmiş motoru yan yatmış, Allah'a şükür kendisinde bişey yok ekipmanı tam olduğu için ufak tefek sıyrıklarla atlatmış. Motorun hasar gören parçaları sol basamak,vites ve arka kuyruk. Bunların değişmesi gerek internetten araştırdım ama bişey...
Merhaba arkadaşlar yarın hayırlısıyla honda cbr125r alıcam ama biraz kuşkuluyum aracın plakası değişmiş. Km si orjinal mi değişen parçaları var mı diye expertiz yaptırıcam bunun için Istanbul Avrupa yakasında önerebileceğiniz Honda Yetkili Servis var mı? Bide aracın neden plakası değişir acaba...
Merhaba arkadaşlar yarın hayırlısıyla cbr125r alıcam ama aklıma takılan bir kaç soru var. Motorun km si yılına göre düşük acaba düşürmüşlermidir? Düşürdülerse honda yetkili serviste ustalar anlar mı veya beyine bakıldığında anlaşılır mı?
Merhaba arkadaşlar yaşım 18 ilk motorum olan rks titanic 150 ye sigorta yapıcam tanıdık bir abimize söyledim sorgulattığında 1bin tl gibi sigorta fiyatları çıktı. Önerebileceğiniz uygun sigorta şirketleri var mıdır? Istanbul Avrupa yakasında istikamet ediyorum.
Merhaba arkadaşlar bugün alıcı olarak 2008 model Kawasaki ninja 250r inceledim çok diri temiz duruyordu grenaj olursun motorun mekaniği olsun. Her neyse motor çok hoşuma gitti kapora bıraktım. Eve gider gitmez plakayı sorgulattım, 5000tl hasar kaydı çıktı. Bu motor 7bin tl civarına alınır mı ne...
Merhabalar motorumu bu haftaiçi satıyorum. Şöyle ki plakayı vermiyicem bunu karşı tarafta biliyor. Merak ettiğim plakayı vermememin bana masrafı olur mu veya bu vermediğim plakayı yeni Alıcağım motora takarken çok bir masrafa girer miyim? Zamanım olmadığı için trafik şubeye gidemedim...