Sigorta için yardım!

Merhaba arkadaşlar yaşım 18 ilk motorum olan rks titanic 150 ye sigorta yapıcam tanıdık bir abimize söyledim sorgulattığında 1bin tl gibi sigorta fiyatları çıktı. Önerebileceğiniz uygun sigorta şirketleri var mıdır? Istanbul Avrupa yakasında istikamet ediyorum.

ziraat bankasına geçici ruhsatınızla gidin en iyi fiyatı ziraat sigorta veriyor.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Demir sigorta. Eşimin üzerinde motor, 20 yaşında ilk motoru. 1000 liradan aşşağı yoktu demirden 200 e yaptırdık.

Merhaba arkadaşlar yaşım 18 ilk motorum olan rks titanic 150 ye sigorta yapıcam tanıdık bir abimize söyledim sorgulattığında 1bin tl gibi sigorta fiyatları çıktı. Önerebileceğiniz uygun sigorta şirketleri var mıdır? Istanbul Avrupa yakasında istikamet ediyorum.

kardeşim sigorta şirketleri için büyük risksin :) yaş 18 kan hızlı akıyo :) allah muhafaza birine çarpsan sigorta şirketini batırırsın :)

Groupoma moto için en iyi kasko. Tanıdık var bende yaptırdım. özelden msj atarsan yardımcı olurum kardeşim

Haziran ayında bende motor almıştım İstanbul'dayım. Sigorta fiyatı en düşük 700, en fazla 1800 TL çıkmıştı. Sonra Ankara'da varan sigorta var biraz daha uygun fiyat veriyor. Oradan yaptırdım bende. Ara görüş istersen bir. 386 TL'ye halletim işimi.

Butun firmalardan fiyat almalisin. Sigirtacinin ankarada izmirde yada istanbulda olmasi hicbirseyi degistirmez. Hepsi ayni fiyati verir. Firma fiyatlarini arastirmalisin en az 10 tane sirket var hepsinden fiyat al en uygun fiyat verene yaptir.

selamun aleykum arkadaslar bendede kanuni cross 150 var yaş 23 ehliyette 5 senedir var ama bi faydası olmadı heralde :s 870ten asagı fiyat yok 3000tl cıkartan bile var napcam blmiorm :s

plakayı değiştirin veyahut motorun ruhsatını babanız üzerine alsın..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar