HAZZILHAR kullanıcısının son içeriği

1. HAZZILHAR

Mondial 2019 Mondial Nevada 250 - V Twin Cruiser

Zaten GV 300 olma sebeplerinden biri Euro4 normlarıydı. 275 cc'ye çıkmıştı motor hacmi. 250 olanı dediğin gibi Asya pazarına yönelik olabilir. Zira GV300 Avrupa satışlarında gözükmüyor. Bu arada Aquila ismi Asya ve Okyanusya'da Mirage olarak geçiyor. Suzuki Intruder'lar mesela burada ve ABD'de...
  2. HAZZILHAR

Üniteks son 2014te devraldı distribütörlüğü. Tek yenilik dış değil. Euro4 normlarına uygun hale getirildi en başta. Emisyon sistemi değişti. Farlar led oldu. Ön lastik büyüdü, iğrenç jantlar değişti. Motor bloğu siyah oldu. Şasi geometrisi çok az değişmiş. Motor o hale getirilir ama astarı...
  3. HAZZILHAR

GV250'nin kasa yenilendi. Artık tasarımı daha estetik ve sportif. Ön ve arkada standart Bosch ABS sistemi var. Ama o soba borusu egzozdan bir türlü vazgeçemediler. Türkiye'ye gelir mi bilemem ama Kore sitesinde fotoğraflarını ve google translate çevirisiyle özelliklerini görebilirsiniz...
  4. HAZZILHAR

Satılık Aksesuarlı Suzuki M800 Intruder

Marka: SUZUKI Model: 2013 - VZ800 Intruder M800 KM: 12.500 (Artabilir) Fiyat: 39.900 TL İlan Linki: SATILMIŞTIR, YAYINDAN KALDIRILABİLİR.
  5. HAZZILHAR

Motosiklet.net Üyeliğinin Sadece Forum Üyeliği Olmaması - Minnet ve Teşekkür

Merhaba sevgili forum sakinleri. Biraz uzun ve kişisel bir konu olacağından sıkılıp okumayabilirsiniz, inanın hiç sorun değil. Bir üyemize olan minnetimin dışarıdan görülebilir olmasını istedim sadece. Biraz farklı bir konu olacak. Beni az çok tanıdınız, pek konu açmasam da forumda özellikle...
  6. HAZZILHAR

SATILIK 2014 Model Özel Tasarımlı Hyosung GV250 Aquila

Marka: Hyosung Model: GV250 Aquila KM: 2700 Renk: Lacivert Fiyat: 12.000 TL Açıklama: Özel yapım aksesuarlarla donatılmıştır. Türkiye'de benzerini bulabileceğinizi sanmıyorum. İl/İlçe: İstanbul / Kadıköy İletişim, Detaylar ve Fotoğraflar için Bu Linke Tıklayınız. SATILMIŞTIR, İLAN...
  7. HAZZILHAR

[FOTOĞRAFLI] Motosikletimi Satacağım, Fiyatta Kararsızım, Birlikte Belirleyelim.

Merhaba arkadaşlar, bu yaza Kawasaki Vulcan S ile girebilmek için motosikletimi satacağım. Ancak forumda sahibinden.com üzerindeki tüm ilanlara yapılan genel yorum olarak gördüğüm "çok pahalı" damgasını yemek istemiyorum. Öte yandan motosikletimin çok ucuza da gitmesini istemiyorum. Fotoları...
  8. HAZZILHAR

Kilo ve Ekipman Sorunsalı

Öncelikle konuyu açarken biraz araştırdım da arkadaşlar genelde kilo ile motosiklet tercihlerini aynı kağıt üzerinde tartmışlar. Benim sıkıntım ise biraz daha farklı. Boyum 1.76, kilom ise 108. Gördüğünüz üzere maaşallahım var. Ben bu zamana kadar ekipman bulma konusunda çok sıkıntı yaşadım ve...
  9. HAZZILHAR

Gerçekten çok çılgın (!)

Bir süre önce açılan bir konu vardı hatırlarsanız Custom Kawasaki ile ilgili hani adamın güzelim motoru masa örtüsüne çevirdiği(bkz:Malum sitede garip ilan Custom Kawasaki). Hah işte ona en çılgın rakip bence budur. Ya tamam insanların zevkidir falan filan anlarım da abi yani bunun oluru var...

Yeni mesajlar