Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Zaten GV 300 olma sebeplerinden biri Euro4 normlarıydı. 275 cc'ye çıkmıştı motor hacmi. 250 olanı dediğin gibi Asya pazarına yönelik olabilir. Zira GV300 Avrupa satışlarında gözükmüyor. Bu arada Aquila ismi Asya ve Okyanusya'da Mirage olarak geçiyor. Suzuki Intruder'lar mesela burada ve ABD'de...
Üniteks son 2014te devraldı distribütörlüğü. Tek yenilik dış değil. Euro4 normlarına uygun hale getirildi en başta. Emisyon sistemi değişti. Farlar led oldu. Ön lastik büyüdü, iğrenç jantlar değişti. Motor bloğu siyah oldu. Şasi geometrisi çok az değişmiş. Motor o hale getirilir ama astarı...
GV250'nin kasa yenilendi. Artık tasarımı daha estetik ve sportif. Ön ve arkada standart Bosch ABS sistemi var. Ama o soba borusu egzozdan bir türlü vazgeçemediler. Türkiye'ye gelir mi bilemem ama Kore sitesinde fotoğraflarını ve google translate çevirisiyle özelliklerini görebilirsiniz...
Merhaba sevgili forum sakinleri. Biraz uzun ve kişisel bir konu olacağından sıkılıp okumayabilirsiniz, inanın hiç sorun değil. Bir üyemize olan minnetimin dışarıdan görülebilir olmasını istedim sadece.
Biraz farklı bir konu olacak. Beni az çok tanıdınız, pek konu açmasam da forumda özellikle...
Marka: Hyosung
Model: GV250 Aquila
KM: 2700
Renk: Lacivert
Fiyat: 12.000 TL
Açıklama: Özel yapım aksesuarlarla donatılmıştır. Türkiye'de benzerini bulabileceğinizi sanmıyorum.
İl/İlçe: İstanbul / Kadıköy
İletişim, Detaylar ve Fotoğraflar için Bu Linke Tıklayınız.
SATILMIŞTIR, İLAN...
Merhaba arkadaşlar, bu yaza Kawasaki Vulcan S ile girebilmek için motosikletimi satacağım. Ancak forumda sahibinden.com üzerindeki tüm ilanlara yapılan genel yorum olarak gördüğüm "çok pahalı" damgasını yemek istemiyorum. Öte yandan motosikletimin çok ucuza da gitmesini istemiyorum.
Fotoları...
Öncelikle konuyu açarken biraz araştırdım da arkadaşlar genelde kilo ile motosiklet tercihlerini aynı kağıt üzerinde tartmışlar. Benim sıkıntım ise biraz daha farklı.
Boyum 1.76, kilom ise 108. Gördüğünüz üzere maaşallahım var. Ben bu zamana kadar ekipman bulma konusunda çok sıkıntı yaşadım ve...
Bir süre önce açılan bir konu vardı hatırlarsanız Custom Kawasaki ile ilgili hani adamın güzelim motoru masa örtüsüne çevirdiği(bkz:Malum sitede garip ilan Custom Kawasaki).
Hah işte ona en çılgın rakip bence budur. Ya tamam insanların zevkidir falan filan anlarım da abi yani bunun oluru var...