Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hayırlı günler arkadaşlar dün fuara gittim bugünde gidecektim ama bi aksilik sebebiyle gidemiyorum, isteyen olursa fatihte oturuyorum gelip fuar davetiyesi alabilir ( 1 adet ) biraz geç oldu ama umarım gidecek bir arkadaş alırda bir işe yarar :) saygılar...
hasan 0532 509 83 43
uzun zamandır bakıyorum gezi olmayacak mı diye, kendim yoğun olduğum içinde hem siteye pek giremiyordum hemde topic açmaya fırsatım olmamıştı ama biri topic açsada gezsek diyordum :) hemen atlayacam ama kimseden ses çıkmıyor ben açayım dedim...
sözü fazla uzatmadan sadede geleyim :) 3 ay önce...
garipçe görmek istediğim ama bir tür fırsat bulamadığım bir yerdi.
haftasonu paldır küldür garipçeye gidelim diye içimden geçirdim :) sağolsun bazı arkadaşları aradım onlarda gidelim dediler ve güzel bir kahvaltıdan sonra gezimizi kazasız belasız bir şekilde tamamlamak kısmet oldu çok şükür...
Evet arkadaşlar fotoları geciktirdiğim için kusura bakmayın mazeretim var :) Allaha şükür kazasız belasız bir gezi yaptık. böyle güzel bir gezi yaşatan arkadaşlarımın hepsine ayrı ayrı çooook teşekkür ederim... disiplinli güzel bir konvoy sürüşü oldu. herkesin birbirine saygı ve sevgiyle...
Bu pazar 24-Ekim-2010karaburun ve vaktimiz, o anki keyfimize göre durugöl gezisi yapacağız inş. geçen haftalardaki gezileri hep cuma günü oluyor diye sitem eden arkadaşlar buyrun alın size pazar günü gezisi :) geçtiğimiz gezilere katılan arkadaşlarla çok güzel vakit geçirdik ilk kez katılıyorum...
Sabah saat 9 da buluşurak gezimize başladık. Büyükçekmece gölü etrafında dolaşmaya niyetlenerek ilk olarak tarihi mimar sinan köprüsünün üstünde bir mola verdik birbirimizin motorlarını denedik ufaktan.. sonrasında çamlık denilen yere gittik ama ne yazıkki ordan sonrası yolun bazı...
[B]cuma günü büyükçekmece gölünce gezi ve mangal yapacağız gelmek isteyenlere duyurulur. Geçen haftaki sazlıbosna gölü gezimiz çok hoş oldu. Gönül ister ki uzak yerlere gidelim kamp yapalım ama herkesin işi sebebiyle vakti ve maddiyatı müsait olmuyor onun için istanbuldan uzak olmadan ve gidene...
düzenlediğimiz gezi ve piknik bazı ufak aksilikler olsada gayet iyi geçti istanbul mt den önceden görmediğimiz kişilerle tanıştık sobet ettik. gayet seviyeli saygılı kimsenin kimseyi kırmadığı ve her kesin memnun olarak ayrıldığı bir etkinlik oldu inş. bu ve benzerlerine katılmak gene nasip...
Geçtiğimiz hafta sonu yaptığımız http://www.motosiklet.net/forum/etkinlik-duyurulari/80903-istanbuldan-yalovaya-festivale-gidiyoruzzzz-7.html yalova gezisinden çok etkilendik tadı damağımızda kaldı bizde yeni bir organizasyon yapalım dedik kendi çapımızda herkez davetlidir liste oluşturulmaya...
Arefe günü eve geldiğimde bizimkiler git kendine bayramlık al dediler.. bende baktım elbise durumu iyi dedim ne gerek var ama kaskım eskimişti airoh çeneden açılır bir model kışta geliyo kendime bayram hediyesi olarkak bi kask alayım dedim:) kafamda bazı modeller vardı ama gittim motomax kapamış...