Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaslar merhaba yaklasık bir iki sene once tt arenaya motosikletim ile gittigimde bi motosikletli arkadas gormustum ve bizi direkt stadın otoparkına sokmustu ve giriş özellikle çıkış çok kolay olmuştu. tekrardan maça gitmeyi dusunuyorum fakat o bir tesaduf muydu yoksa motosikletleri otoparka...
Arkadaslar merhaba 3 senedir x max kullanicisi olarak artik motorumu degistirmeye karar verdim enduro motorlara baktim bir suru motor baktim fakat bu 3 tekerlekli bombardierler cok hosuma gitti spider modelleri 70-80 bin tl ye guzel bir tane alinabiliyor. Kullanan veya bilen varsa motor...
Arkadaslar meraba
Sizleri sıkmadan konuya giriyim.Yaklasık 3 senedir X max 250 Kullanıyorum ve scooter kullanmaktan cok memnunum gerek bagaj olsun gerek otomatik olsun fakat artık buyutme kararı aldım cunku tapa gaz 120 le gitmek artık yordu ozellıkle Sile gibi yerlere giderken , sorum su...
Arkadaslar merhaba kisaca sorunumu anlatmak istedim fikir almak amaciyla x max 250 kullanicisiyim ve x maxime hep ayni benzini alirdim opetten bir kere mecburiyetten total den almak zorunda kaldim ve son bi haftadir motorumda inanilmaz bi titresim ve cinlama sesi duyuyorum ( calistirdiktan sonra...
Arkadaslar motosikletimle ilgili bisey almak istiyorum ekipmanlarimi tamamen tamamladim simdi XMax 250 Abs kullanicisiyim size gore Akrapovic egzoz mu almaliyim yoksa GoPro 4 mu ?
Arkadasimin 2 haftadir kullanmadigi motorunu calistirmak icin mars tusuna bastigimiz zaman motordan tak tak tak diye mekanik bir ses geliyor ve immobilizer isigi yanip sonuyor bunun sebebi ne olabilir ?? sagolun arkadaslar
Arkadaslar x maxime j costa egzoz almayı dusunuyorum. bogazdan oluyor bilgisi olan varsa zararı olur mu yada sıkıntı yasarmıyım yardımcı olursa sevınırım.
Letgo yeni kasa 1000rr tertemiz duruyor durdugu yer tam depo tarzi ve 32.000 tl yazmis plakasi yok yani tam calinmis gibi bi goruntusu var acil ilgilenebililen biri olursa belki birini sevindiririz( siyah spor bisiklet yazmis)
http://app.letgo.com/k8Mk/vhIajdi5ru
Look what I just found on...
Letgo yeni kasa 1000rr tertemiz duruyor durdugu yer tam depo tarzi ve 32.000 tl yazmis plakasi yok yani tam calinmis gibi bi goruntusu var acil ilgilenebililen biri olursa belki birini sevindiririz( siyah spor bisiklet yazmis)
http://app.letgo.com/k8Mk/vhIajdi5ru
Look what I just found on...
Arkadaslar herkese meraba, x max 250 kullaniyorum yarin bacak koruma alicam acaba kendim takabilmem mumkun mu nasil takildigini bilen varsa yardimci olursa cok sevinirim
Arkadaslar merhaba, ben biraz arastirdim fakat bulamadım. X max kullanıyorum ve iphone 6Plus telefonum var ve telefon tutacagi kullanmak istiyorum. sebebi açik söylemek gerkirse gercekten yol ozurlu bi insanım navigasyon için istiyorum. Bu tarz büyük ebatlı telefonlar için çözüm bulan varsa...
Arkadaslar meraba ben daha yeni bir go pro satın aldım motorda kullanmak ıcın bugun ılk defa denemek ıcın taktım. ilk kaskın yan tarafında kullandım donerken ise kaskın ust tarafına taktım. eve gelınce ıkısnıde ızledım ust taraftaki mukemmel bir kayıt yapmıs fakat yan tarafta hem kaskın yanı...
Arkadaslar go pro hero session 4 model kamera almaya karar verdim. Yarın almaya gidicem biraz aceleye getirdim gibi oldu ama yinede sormak istedim kullanan veya fikri olan varsa aydınlatabilirse çok sevinirim. ( Fiyati 799tl- Küçük siyah kare olan model)
arkadaslar aslında sorun olarak belirttim ama tam sorun denemez. ben dainese full metal rs model eldiven kullanıyorum. daha dogrusu yeni aldım . eldiven full korumalı oldugu ıcın bılek bolumlerı cok sert ve eldiveni taktıgım zaman montun ıcıne sokmakta zorlanıyorum daha dogrusu montun ıcıne...