Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tel hala gözükmüyor, 1 sezon daha devam:))
Şaka tabi, bir kere yan yatırıp sağına soluna para harcamaktansa adam akıllı bir lastik alıp kafa rahat binmek çok daha mantıklı bir hareket olur.
Kusura bakmasın kimse ama ancak biz bordrolu çalışanlara etkili sayılar bunlar. Ayda 300-400 bin tl gelire ulaşan adam sizce korkar mı 25-30 binden?
Ben hayatım boyunca %10 hız cezasından fazla yemedim. Ben de biliyorum makası ata ata , tekere alarak gitmeyi. İsterim parası neyse verip güzel bi...
25bin km nedir ki? Yani daha düşük km bayideki sıfır motorda vardır. Ülkemizdeki km algısı çok ilginç.
Ben olsam kullanmaya devam ederdim. İmkan bulunca satıp aynı yaşta veya 2-3 yaş eski japona geçerdim.
İçinde hem termal hem de rüzgar geçirmez içliği olan koruma seviyesi düzgün bir ceket alın. Hem sert kışta hem de geçişlerde kullanırsınız.
Veya kışın benim gibi 1-2 kere donun , içine hırka giyip intihar komandosu gibi gezin sonra alın.
Çok güzel olmuş elinize sağlık.
Gidecek arkadaşlara uyarı amaçlı yazıyorum . Ayıları beslemeyin lütfen. Çok fazla ölümler oluyor bu sebepten . Görün geçin durmayın bile oralarda.
34.000 de alıp 85.000 de satmış birisi olarak temiz bakımlı bulursan direkt üstüne atla derim.
Bir motor hiç mi arıza çıkarmaz. Yağ eksiltmedi, abuk subuk sesler çıkarmadı, foşur foşur yıkadım elektronik hiç bir arıza vermedi. Ama buna karşılık 5.000de bir düzgün yağ ile bakımını yaptım.
Arazi...
2019 modelini almak üzereydim ancak kısmet olmadı. Çok yakışıklı ve bence ne istediğini bilen adam motoru.
Uzun yola çıkacağım, arada yoldan çıkarım, popomun rahatı önemli, zırt pırt tamir ile uğraşamam, hızla fazla derdim yok dersen ve en önemlisi bence şehir içinde harici bir aracım var...
2019 da 0 km olarak bayiden aldığım NS200 gelmişti aklıma. Bayiden aracı alıp eve giderken sığırın birin zart diye şerit değiştirip sol arkama dokundurdu. Lan daha 5km de araç.
Neyse o günden sonra mala çok takılmamaya özen gösterir oldum. Yürüyen sağlamsa ve dış görünüş de rezil etmiyorsa (bazı...
Bence ehliyet işini ilk sıraya koymalısınız. Ayrıca transalp e yükseltmek daha doğru karşılaştırma olabilir. Çünkü iki motorun kullanım amacı farklı .
Uzun yol düşünülüyorsa iki kişi için bence nx500 yeterli olacaktır. Yok uzaklara gitmem diyorsanız almışken hornet ile yola devam etmek bana...
Romanyanın ayıları meşhur dikkatli olun :)
Şaka maka 8 aydır romanyadayım, kısmetse temmuz sonu gibi ben de oraları görüp macar a kadar uzamak istiyorum. Paranın gözü kör olsun 😂