harun001 kullanıcısının son içeriği

1. H

Motorsiklet Elektiriği--Elektrikten Anlayanlar..?

Şimdi arkadaşlar elimizde 4 tane bobin bu bobinler stator içinde resimdeki gibi.. şimdi Her bobini + uçlarını ayrı ayrı kablo ile dışarı aldım ve bunları dışarıda birleştirdim ama 1 tek bobinin verdiği ışık ile 4 ü nün verdiği ışık gücü aynı şimdi ben bu 4 bobini nasıl bağlarsam en çok...
  2. H

Stator içindeki bobinlerin bağlanması..?

arkadaşlar elimde benim; böyle bir stator var ateşleme bobinini koymadım o hariç.Şimdi 4 tane bobin var bunları nasıl bağlayacağız kendi aralarında ?
  3. H

Stator ve elektrikçiler yardım ??

Şimdi arkadaşlar elimde 1 tane 103 vardı stator bobnilerini söktüm ve bunları nasıl bağlayabilirim yada sizden bir isteğim var Diğer mondial olsun kanuni olsun motorların stator bobnilerini bağlantı şemsını istiyorum.... Bunu ben bağladım ama çalışmıyor...Şöyle ki; her bobin çalışıyor...
  4. H

Peugeot 103 akü takılacak...:)

Ewt arkadaşlar ilginç birşeylerle meşgul olmak bnm doğamda var elimden gelenin en garibini yapmayı düşündüm..Aslın güzel olcak: Şimdi işe nerden başlamamız lazım bir bakalım.. Öncelikle statorun sargılarını oynamak lazım ama kaç sarım yapmalı...? (Elle saramayacak olursak bobinajcıya götürürüz...
  5. H

Pejo 103 stator kapağı ve glardon sökme...?

BU kapak nasıl sökülür ? Ve bu çizdiğim yerden itibaren söksem içindeki pistonda sökülür mü takması zor olur mu ?
  6. H

Motorun kalkışta teklemesi ??

Arkadaşlar bnm pejo 103 kalkışta tekliyor neden olabilir ki öne arkaya öne arkaya insanı üstünden atacakmış gibi oluyor kayışı değiştirdim kasnağı bakımdan geçirdim ama yinede çözülmedi... Blen dostlar pejo bu.. Birde ben bu motorun ön farına giden kablolardan ayrıyetten kablo çekerek başka bir...
  7. H

Pejo 103 elektronik beyin konjektör takma

Arkadaşlar elimde pejo 103 var ama elektrik aksamı zerinde oynama yapamıyorum..neden mi elektronik devreler ile yapılmış bu yüzden motorun aydınlatma kablosu üzerinden küçük bir led bile çalıştıracak olsam ön farın gücü gidiyor bu konu da ne yapmam lazım? akü takmayı düşündüm aklım ermedi valla...

Yeni mesajlar