HarbiyeliTRe kullanıcısının son içeriği

1. HarbiyeliTRe

65 Bin TL Yedek Motor Önerisi

Olur bakayım.
  2. HarbiyeliTRe

Yok be abi benim tecrübem var lakin çok otomatik kullandım sadece hornet 750 vardı onuda 72km satınca hep oto kullandım manuel almamın sebebi hem ona tam alışayım motor yorulmasın hemde şu a ehliyet yoksa transalpi şakır şakır kullanırım hız yapmam zaten hız yapan adamda almaz bu motoru...
  3. HarbiyeliTRe

Öncelikle ben transalp aldım ama hem kullanmaya kıyamıyorum hemde a2 ehliyetim var seneye 20 olduğumda a alacağım o yüzden yedek motor almaya karar verdim lakin bu fiyatta sıfır rks ve diğer çançinconlar var honda baksam cbf ler var onlarda aslında bir kaç parça değiştimi kendine geliyor ama...
  4. HarbiyeliTRe

Honda Transalp 2025 vs Honda Nc750x Dct

Transalp aldım 670 ten yarın teslim alacağım Avrupa malları çok güzel ama yarın öbürgün elden çıkarmak zor ayrıca yüksek ihtimal 2 sene bende kalır transalp ondan sonra ya Afrika alırım yada belki gs 900 advanture bakarım ama Afrika otomatik esport alırım diye düşünüyorum.
  5. HarbiyeliTRe

Ben bilmiyorum belki yeni kasa iyidir. 1752304161 Yok be bunu dersek yanarız
  6. HarbiyeliTRe

Uzun zamandır bu anı bekliyordum sonunda yarın alacağım lakin ciddi bir ikileme düştüm şöyle zamanında bu forumda tracer 7 ve nc kıyaslamasında hantal deniyordu transalp karşısında hepten hantal kalıyor yorumunu çıkarıyorum ayrıca çokta gözüme hitap etmiyor ama artısı var oda otomatik olması...
  7. HarbiyeliTRe

740 Bin Aşağısı Advanture Motor Önerisi

Reis ne olursun sen bari düzgün yorum yap çok toydum be.
  8. HarbiyeliTRe

Ben daha çok bütçeme göre tenere biraz daha göz kırpıyordu ama çok uzun yola gelmezse ktm veya dediğiniz tiger 900 güzel bir seçenek olur ama tiger bayide var mı acaba?
  9. HarbiyeliTRe

hocam ben o zaman çok toydum artık 4 tane motor değiştirdim cidden alacağım bir motor önermenizi istiyorum iki kişi kullanacağım siz bana başak geçiyor diyeceğinize fikir verseniz daha iyi olur. 1742580680 multistrada v2 güzel değil ben ducati desert x leri daha çok beğeniyorum. 1742580858...
  10. HarbiyeliTRe

izledim ama transalp 2024 modeline 670 bin istiyorlar gereksiz geliyor vstromda 645 lira istiyorlar hemde 2023 modellerine o yüzden yoksa benim tercihim burdan transalp olurdu 2025 ama tenereyide çok beğeniyorum. 1742518532 ktm 890 ile 790 arasında ne fark var ayrıca 890 çok gereksiz bir fiyatı...
  11. HarbiyeliTRe

2 kişi uzun yol azda olsa arazi
  12. HarbiyeliTRe

Aklımda Tenere 700 düz ve World Raid öte yandan Transalp-Aprillia Tuareg-Ktm 790 advanture ve son olarak triumph tiger 900 gt var aralında en ücüz tenere ve aprillia lakin diğer söylediklerim iyiyse zorlayıp almaya çalışacağım sizce 2 kişi uzun yolda hangisi üzmez yardımcı olursanız sevinirim.
  13. HarbiyeliTRe

Honda Hornet 750 den Adv 350 ye geçilir mi?

Şundan kaynaklı açıyorum bu konuyu ben daha yeni a2 ehliyeti aldım lakin çevrilme endişesi içerisindeyim ve sırf bu yüzden kullanamıyorum bu güzel motoru 40 km dahi olmadı sizce takasla adv 350 geçsem tork ve beygiri ararmıyım ve ehliyet riskine rağmen kullanayım mı yoksa adv 350 mi geçeyim...
  14. HarbiyeliTRe

Yamaha R25 vs R3 Hangisi Alınması mantıklı (2024)

Yıllardır satılan bir motoru sadece çok ufak revize edip 321cc motor bloğu koyup üstüne neredeyse karaborsa fiyatıyla değerlendirmiş olsak 58 bin lira gibi bir para koyup üstüne alabiliyoruz bana çok saçma geliyor ayrıca bu zamanlarda r25 alsa listeden kalksa insanlar zarara uğramazmı sizce...
  15. HarbiyeliTRe

Honda Hornet 750 vs Yamaha MT-07 Hangisi Alınmalı (2024)

Elimde forza var satıp alacağım lakin iki model arasında kaldım çünkü biri güvenli sürüş ve teknolojik imkanlar sunarken diğerinde neredeyse piyasası al sat dışında hiç bir özelliği yok ayrıca aldığımda uzun yol yapmak için kullanacağım sizce hangisini almalıyım siz nerdesiniz çünkü ben cidden...