HamzaGcr kullanıcısının son içeriği

1. H

Sizce bu eldiven nasıl ?

Uzun eldiven arıyorum bu modelleri buldum sizce hangisini almalıyım http://www.n11.com/nic-ng-1020-deri-eldiven-P18439955 http://www.n11.com/scoyco-yazlik-deri-full-koruma-eldiven-P21502903 yazın terletir gibi ? tavsiye ettiğiniz uzun eldiven varsa yorum bırakınız :rendeer:
  2. H

Gümrüğe takılacak büyük ihtimal...

SJ 4000 Wifi Action cam aldım Türkiye gümrük sınırı 75 dolar aldığım ürün ise 100 dolar Adam ile konuştum kargoya 60 dolar yazacak geçme ihtimali yüksek gibi ama bilmiyorum En fazla gümrüğe takılır %20 vergi ödeyerek alırım. Gümrüğe takılınca işler nasıl ilerliyor onlar mı iletişime geçiyor...
  3. H

''Motosikletler Sağ taraftan gider''

bugün 3 şeritli bir yolda orta şeritten gidiyorum sağ şeritten adam yavaş yavaş şeridime girmeye başladı kornaya bastım hiç oralı olmadı gazı kesmesem üstüme çıkacak... Işıklarda yakaladım üstüme mi çıkacaksın görmüyor musun beni dedim. Verdiği cevap karşısında şok oldum motosikletler sağ...
  4. H

Küçük Motosikletle, Büyük Hayallere Yolculuk

Çok güzel bir yazı okumanızı tavsiye ederim http://www.motoron.com.tr/HaberDetay.aspx?ID=171
  5. H

Uzun yazlık eldiven tavsiyesi

önerdiğiniz marka model var mı 100 lira civarı olabilir.
  6. H

Bunlarla nasıl başa çıkıyorsunuz?

Şeridi ortalamazsam beni sağ tarafa sıkıstırıp araya girmeye çalışıyor yurdumun öküz şoförleri Ha bir de benzinlik çıkısların da bekleyen bir kişi bile görmedim gaz kesmezsem cıkan araba ile öpüşeceğiz Bunlarla nasıl başa çıkıyorsunuz Kayseri'de motosiklet sürücüsüne saygı sıfır !
  7. H

Motosiklet sırt çanta önerileri ?

Güncel bir konu olsun diye yeniden açmak istedim Sırt desteği olan , yağmur geçirmeyen , mümkünse belden bağlanabilen çanta önerileriniz var mı
  8. H

Motosiklet alalı 5 gün oldu ve ilk kazamı yaptım...

2011'de artçı olarak basladığım motosiklet hayatıma 5 gün önce aldığım sıfır motosiklet ile resmi olarak başladım diyebilirim bugün sağ şeritte giderken, sol şeritte seyir eden dolmuşcu abimiz aynalara bakmadan üstüme kırdı bende o anlık refleks ile ön frene fazla bastım ve mutlu son motosiklet...
  9. H

Gazı çok açınca takılı kalıyor

Herkese Selamlar 4. vites den 5'e atarken gaz takılı kalıyor makina yağı ile gaz telini yağlasam sorun çözülür mü
  10. H

Kaskımı aldım bakar mısınız...

Selamlar. XS beden kask aldım yanaklardan biraz sıkıyor zamanla açılır diye düşünüyorum. Balaklava ile kaskı takmaya çalıştım takamadım. Sorum şu ki yanakları biraz ısırıyorum sizce zamanla az da olsa genişler mi
  11. H

Sizce Super Shadow 250 mi Yoksa Kanuni Tiger 250 mi ?

Herkese selamlar.. İki motosiklet arasında çok kararsız kaldım iki motorunda konularını okudum ama hala kararsızım siz ne düşünüyorsunuz. 2 günde bir arızalanmayacak, uzun yolda üzmeyecek,az yakan öğrenci işi olacak anlayacağınız :joker: elimde nakit para var kararsızlıktan alamıyorum :pr:

Yeni mesajlar