Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Uzun eldiven arıyorum bu modelleri buldum sizce hangisini almalıyım
http://www.n11.com/nic-ng-1020-deri-eldiven-P18439955
http://www.n11.com/scoyco-yazlik-deri-full-koruma-eldiven-P21502903
yazın terletir gibi ?
tavsiye ettiğiniz uzun eldiven varsa yorum bırakınız :rendeer:
SJ 4000 Wifi Action cam aldım Türkiye gümrük sınırı 75 dolar aldığım ürün ise 100 dolar
Adam ile konuştum kargoya 60 dolar yazacak geçme ihtimali yüksek gibi ama bilmiyorum
En fazla gümrüğe takılır %20 vergi ödeyerek alırım. Gümrüğe takılınca işler nasıl ilerliyor onlar mı iletişime geçiyor...
bugün 3 şeritli bir yolda orta şeritten gidiyorum sağ şeritten adam yavaş yavaş şeridime girmeye başladı kornaya bastım hiç oralı olmadı gazı kesmesem üstüme çıkacak... Işıklarda yakaladım üstüme mi çıkacaksın görmüyor musun beni dedim. Verdiği cevap karşısında şok oldum motosikletler sağ...
Şeridi ortalamazsam beni sağ tarafa sıkıstırıp araya girmeye çalışıyor yurdumun öküz şoförleri
Ha bir de benzinlik çıkısların da bekleyen bir kişi bile görmedim gaz kesmezsem cıkan araba ile öpüşeceğiz
Bunlarla nasıl başa çıkıyorsunuz
Kayseri'de motosiklet sürücüsüne saygı sıfır !
2011'de artçı olarak basladığım motosiklet hayatıma 5 gün önce aldığım sıfır motosiklet ile resmi olarak başladım diyebilirim
bugün sağ şeritte giderken, sol şeritte seyir eden dolmuşcu abimiz aynalara bakmadan üstüme kırdı bende o anlık refleks ile ön frene fazla bastım ve mutlu son motosiklet...
Selamlar.
XS beden kask aldım yanaklardan biraz sıkıyor zamanla açılır diye düşünüyorum. Balaklava ile kaskı takmaya çalıştım takamadım.
Sorum şu ki yanakları biraz ısırıyorum sizce zamanla az da olsa genişler mi
Herkese selamlar..
İki motosiklet arasında çok kararsız kaldım iki motorunda konularını okudum ama hala kararsızım siz ne düşünüyorsunuz.
2 günde bir arızalanmayacak, uzun yolda üzmeyecek,az yakan öğrenci işi olacak anlayacağınız :joker:
elimde nakit para var kararsızlıktan alamıyorum :pr: