bir süre taktiktan sonra basina agri yapmiyorsa sorun yoktur.
Zamanla açılıyor kardeşim bende aldım acildi.
yanak ile kask arasina parmak sigiyor mu? rahat'mi zorlayarak'mi?
Ayakkabı mı bu ? Kaskı kafaya kadınca sağa sola çevirmeye çalış başını hareket ettirmeden çok çok hafif oynar kask ama 1-2 cm yi geçmesin oynamalar yanaklardan hafif baskı yapar ama sıkmamalıdır kafatasında hafifte baskı uyguluyorsa bence küçüktür. Küçük kaskların yararından çok zararı vardır bir kaza anında ufak geldği için en basitinden elmacık kemiğini kırabilirsin.
Adamlar boy boy kask üretiyo neden aldığınız kaskın açılmasını bekliyorsunuz? Hafif açılmalar hariç bildiğiniz sıkıyosa neden alıyorsunuz o kaskı 1 beden büyüğü varken küçük alıp esnetiyosunuz. Sıkan kaskın genişlemesi demek dış kısmın hareket etmesi imkansız yani ya köpüğü eziliyo ki büyük ihtimal ve köpüğü ezildikten sonra kask niye takıyosunuz yada süngeri pert oluyo ve sünger olmadan da kask pek iyi değil. Kemiğin kırılma kısmına gelirsek altını çizeyim en basitinden demiştim çünkü elmacık kemiği dışa doğrudur ve kırılması basittir. Elmacık kemiğiniz ufak kaskta köpüğü ezerse bir kaza anında betona çarpmışsınız gibi bir darbe yer. Bu kafanın her kısmı için aynıdır. Üstelik sıkmayan kaskla kasksız adam videosunun bağlantısını çözemedim hiç bir yerinden kask kafadan çıkmış demiyor. Ben kimseye git bol kask al demiyorum kask nasıl olsa genişler diyerek küçük alınan kaskın iyi olmadığını söylüyorum. Buyrun buda Aea videosu http://www.izlesene.com/video/kask-konusu/6888345 adam ne diyo belli yerlere baskı yapıyorsa veya kızartıyorsa olmaz. Tekrar söylüyorum kaskı bol alın demiyorum kask oturacak kafaya ama bildiğimiz sıkıyosa olmaz o kask asıl siz yanlış bilgilendirmeyin insanları. Hala sıkan kask taraftarıysanız alabildiğin en ufak kaskla size mutluluklar daha ne siz ufak kaskı savunun nede ben kafaya tam oturan kaskı savunayım insaların kafasını karıştıralım.