hakyilmaz kullanıcısının son içeriği

1. H

Mayıs ayı fiyatları dahilinde pantolon önerisi

Ben Riderdenimden aldım likralı, korumalı güzel pantolonlar. yalnız boyunuza göre bir uzununu alın motora oturunca diz korumalar nedeniyle yukarı çekiyor.
  2. H

Çatlak tur camı

Merhaba. SYM marka tur camım darbe olmadan, yolda giderken rüzgardan resimdeki gibi çatladı. Bunu nasıl onarabilirim.
  3. H

Kamera Önerisi

kameralı interkomları kullanan var mı. Bu da sosyal medyada kullanılmayacaksa işe yarar sanki.
  4. H

Motosiklet için ileri sürüş eğitimi tavsiyesi

bildiğim kadarıyla hondanın offroad eğitimi var
  5. H

Kör nokta aynası

Merhaba. Tur camına takılan 180 arkayı ve çevreyi gösteren kör nokta aynası kullanan varsa yorumlarını alabilirmiyim. Ben aynaya takılandan aldım ancak çok verimli değil.
  6. H

Okan hocam bu eğitmene ne dersin?

Bu videoda benim anladığım yavaş giderken denge bozulunca arka fren-debriyaj-gaz kontrolü gibi
  7. H

ABSli ve ABSsiz Motosikletlerde Akseuar ve Kamp Malzemeleri Tavsiyeleri

Merhaba. Sis farı takmanın yasak olduğunu, polisin ceza yazdığını duydum. şu anki durum hakkında bilgisi olan var mı. bende karanlıkta sürerken far eksik kalıyor ve sis farı takmak istiyorum.
  8. H

125cc - 150 cc scooter önerisi

sym modellerini veya peugeot tweet e göz atmanı tavsiye ederim
  9. H

İzmirde kapalı alan

Günaydın arkadaşlar. İzmirde kapalı alan çalışması yapabileceğim yer var mı. Fuar izmirin otoparkı iyiydi ama şimdi orada inşaat var.
  10. H

SYM Jet 14 Evo Plus ve Honda SH125i arasında kaldım. Sizce hangisi?

sym symphony modelinide düşünebilirsin. 16 jant, abs var
  11. H

Scooterlarda tank slapper

Merhaba. dün izlediğim bir videoda genç bir arkadaşımız vitesli motorla giderken tank slapper olayını yaşıyor. şansına devrilmiyor. bu tank slapper denen olay scooterlarda da olur mu?
  12. H

Motosiklet Sevgisi

13. H

Trafik Korkusu

aynen dediğiniz gibi oluyor. dışarda bayanların bile çok cesurca motor kullandıklarını gördükçe kendime kızıyorum. evet bende scooterla başlamayı düşünüyorum. 1761159723 yaklaşık 35 yıldır
  14. H

Trafik Korkusu

Herkese merhaba. 57 yaşındayım ve 1 yıl önce motosiklet kullanmayı öğrenip a sınıfı ehliyetimi aldım. ara ara kapalı alanda arkadaşlarımın scooterlarını sürdüm. kapalı alanda çok rahat sürüyorum bu nedenle motor almaya karar verdim. bir kaç kez satıcılara gittiğimde trafikte ne yaparım korkusu...
  15. H

Mont olarak önerileriniz acerbis mi gms mi

İnternette 3 mevsim mont ararken acerbis ce x street ve gms everest modellerini gördüm. özellikleri ikisininde birbirine benzer ve f/p montu gibi görünüyorlar. bu markaları kullanan var mı acaba.

Yeni mesajlar