Çatlak tur camı

Merhaba. SYM marka tur camım darbe olmadan, yolda giderken rüzgardan resimdeki gibi çatladı. Bunu nasıl onarabilirim.

qc3y1ti.jpeg

jg2zvs0.jpeg

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Yenisini almanız lazım gibi; sağlamken çatlamış camınızdan (mümkünse bile) onarılmış haliyle verim alamazsınız artık.

Motosikleti
D400
3m bantların böyle 30 40 kiloluk taşıyanları var onla önden arkadan yaparsan leş gibi bir görüntün olsa da bi süre idare eder.

bence hiç girme bile bu topa yenisinii al

Motosikleti
750x
Nasıl onarabilirsiniz bilmiyorum ama, onarsanız bile o kırık zamanla daha da büyüyecektir muhtemelen. Tur camı büyüdükçe kırılma ihtimali çok daha artıyor, bunun sebepleri rüzgarın mukavemet gösterdiği alan genişliğinden tutun da, girdiğiniz çukurun verdiği tepkiye kadar siperliğe uygulanan bi güç var. Onarımdan ziyade değiştirmeniz daha doğru olur sanki.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
GP'de şeffaf camda anlamlı indirim var şu anda. 1.560₺. Kaçırmayın dedim... (2.250₺'den inmiş.)

Not: Ben Wolf için yazdım yukarıdakini, sizin motoru (nedense?) Wolf diye kabul ettim. :ROFLMAO: Başka modelse bilemeyeceğim...

Motosikleti
Cruiser
Bu malzeme pleksi, pleksinin çözülmesini sağlayan malzeme aseton.
Yapıştırmak için aseton kullanabilirsiniz ama aşırı az miktarda kullanmanız gerekir, deneyerek uygun miktarı bulabilirsiniz. Eğer fazla kullanacak olursanız tamamen eritir.

Ayrıca çatladığı noktaya bakarsak, tam vida yerinden çatlamış, yani sert mukavemetten. Montajını yapmadan önce vida bağlantı yerlerine uygun ölçüde conta ayarlarsanız tekrar çatlama ihtimalini çok ciddi anlamda azaltırsınız 👍🏻

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar