Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Öncelikle geçen sene kapıda bizleri ktm standıyla karşılayan rahmetli Barkın abiyi dualarla anıyoruz.
Birkaç yıl öncesinde ücretsiz olup hınca hınc gereksiz dolu olan fuara geçen sene ücrete mukabil girip rahat rahat gezmiştik.Bu konuda rahatsız olan arkadaşlar lütfen tartişmayalım herkesin...
Merhabalar
Birçoğunuz gibi bende fuarı bekleyenlerdenim,belki düşük bütçeli bir motor alabilirim.Belki bazılarınız sektörün içinde ve daha çok bilgi sahibi ama ben yinede marka marka beklentilerimi yazacağim...
Merhabalar
Bazılarınız beni Fiddle Hakan olarak tanır ,Türkiye deki ilk motorumdu sonrasında ise Derbi etx ile yollarda gördünüz birde bazılarınzı youtube taki bu amotör videomla tanırsınız
https://www.youtube.com/watch?v=7GacNT6-iAc
Neyse zamanla yine tanışırız :) Geçen yıl yine bu...
Merhabalar
Facebook ta bir bayinin Lifan Kpr 200 görseli paylaşmasından sonra heyecanla motoru araştırmaya başladim.Mevcutta Lifan kp 150 almayı dusunuyordum.Bu yil Kpr 150 yi beklerken Lifan markası bir hamle ile 200 cc olan versiyonunu Türkiye ye getirecekmiş.
Hemen facebookta lifan global...
Merhabalar
Uzun süre sym fiddle kullandıktan sonra Derbi etx ile yollara devam ettik Evren Cetiner arkadaşımız ile birlikte.Derbi Etx Stx facebook grubunu kurduk.Derbi etx leri tanıttığımız kısa bir video cektik sadece birkac ayda 5000 den fazla kişi izledi bizi.Amacımız meşhur olmak felan...
Merhabalar
Beyaz renkli Derbi ETX motorumu birazcık değiştireyim istedim,yurt dışından talep ettiğim parcalar gelene kadar bari basit detay boyasaı yaparak motorumun gözume farkli gorunsun istedim abartmamaya calıstım.Sizce nasıl olmus?
ilk görsel orjinal hali [/url][/IMG]
olumlu...
Merhabalar
1 km de derbi marka etx modeli motorumu satıyorum sahibinden ve motoron a ilan verdim birçok soru soruldu ama en cok sorulan soru
-kardeş tekere kalkıyo mu?
bazi ilginc sorularda gelmiyor değil
-silivriden gelip alıcam dönüşte nasil getireceğim?(motor kağithane de )
sizlerinde...
Merhabalar,11 Kasım 2014 tarihinde almış oldugum kırmızı Derbi ETX markalı motorsikletimle ufak bir kaza geçirdim.Kazada motorumun egsoz korumasi ve fren maneti kırıldı.Kazaya istinaden vesile olanlar telafi amacli Beyaz sıfır DERBİ ETX verdiler .Bende hiç kullanmadan bayiden eve bile minibusle...
Merhabalar
Geçtiğimiz hafta iki arkadaş sym fiddle larımızı satarak sürüş keyfimize DERBI ETX lerimiz ile devam edeceğiz.Facebook te grup kurduk.Elimizden geldiğince dilimiz döndüğünce sizlerle paylaşımlarda bulunacağiz.
Ayrıca sizlere hoş bir Youtube videosu hazırladık izlemek için...
Merhabalar
Hem kış gelidği hemde yazın bile olsa güvenliği elden bırakmayan biri olarak tüm ekipmalarımı tamamladıktan sonra birseyi fark ettim en önemlisini sona bırakmısım.
Kask ile montarasında boyunu korumak için ne yapabilirim?
Genelde motocross cuların kullanıgı boyun korumasından...
Merhabalar
Rahatsız oldugum bir konuyu sizler ile paylaşmak istiyorum.
Birçoğunuz gibi bende hem motor kullanıyorum hem araba kullanıyorum.
Etrafımızdakiler iyi örnek olup her motorcu kötü değildir imajı vermeye çalışırken geçtiğimiz pazar gunu patronum ve diğer iş arkadaşlarim ile Erikli den...
Merhabalar
Konu varmı diye farklı yazılış biçiminde aramalar yaptım ama yoktu :)
Hayatımızda herşeye işim veririz,kedimize köpeğimiz kuşumuza hatta bazen eşimiz kardeşimize bile hayatımızın önemli bir parçasi olan motorunuza ne isim verdiniz?
Benim 2014 sym beyaz fiddle ımın adi DÜDÜK
Merhabalar
Aranıza bir kac hafta once katıldım.Kurallarda es geçip unutulan bir durum varsa başlıgımda kusura bakmayın.
Sitemizde bir motor bir araca carptı,motorcunun kaskı montu hiçbirşeyi yoktu farıda yanmıyordu (kaza gece oldu)(ambulans ile kaldırıldı durumu iyiymiş cok sukur )
Aracın ise...