hakanuygun kullanıcısının son içeriği

1. H

Fuara az kala düşüncelerim

Öncelikle geçen sene kapıda bizleri ktm standıyla karşılayan rahmetli Barkın abiyi dualarla anıyoruz. Birkaç yıl öncesinde ücretsiz olup hınca hınc gereksiz dolu olan fuara geçen sene ücrete mukabil girip rahat rahat gezmiştik.Bu konuda rahatsız olan arkadaşlar lütfen tartişmayalım herkesin...
  2. H

Eurasia Moto Bike Expo 23 - 26 Şubat 2017 BEKLENTIM

Merhabalar Birçoğunuz gibi bende fuarı bekleyenlerdenim,belki düşük bütçeli bir motor alabilirim.Belki bazılarınız sektörün içinde ve daha çok bilgi sahibi ama ben yinede marka marka beklentilerimi yazacağim...
  3. H

Lifan KPT 200 görünce hayran kalacaksınız

Merhabalar Bazılarınız beni Fiddle Hakan olarak tanır ,Türkiye deki ilk motorumdu sonrasında ise Derbi etx ile yollarda gördünüz birde bazılarınzı youtube taki bu amotör videomla tanırsınız https://www.youtube.com/watch?v=7GacNT6-iAc Neyse zamanla yine tanışırız :) Geçen yıl yine bu...
  4. H

Soru soran yeni başlayana verilen cevaplar :D

-Merhabalar 17 yaşindayim cbr 125 almayı dusunuyorum nasil tavsiye edermisiniz? -Az daha koy cbr 250 al:cherry: -Merhabalar Pulsar alıcam sizce nasil -Bro sakın alma Ktm Duke cakmasi,git cbr 600 rr al :king: -Merhabalar Kuba cr 1 alıcam -Az daha koy ybr al:bestmt: -Cbf yağ yakıyormus...
  5. H

Istanbul dan başka şehir plakası için işlem yaptırabiliyormuyuz?

Merhabalar Soru kısaca motor alsak istanbul dan trafik ten plaka cıkarırken 34 yerine 37 olsun diyebiliyormuyuz?
  6. H

LIFAN KPR 200

Merhabalar Facebook ta bir bayinin Lifan Kpr 200 görseli paylaşmasından sonra heyecanla motoru araştırmaya başladim.Mevcutta Lifan kp 150 almayı dusunuyordum.Bu yil Kpr 150 yi beklerken Lifan markası bir hamle ile 200 cc olan versiyonunu Türkiye ye getirecekmiş. Hemen facebookta lifan global...
  7. H

SYM Fiddle II 125 s YAĞ DEĞİŞİMİ VİDEOSU

Merhabalar Uzun süre sym fiddle kullandıktan sonra Derbi etx ile yollara devam ettik Evren Cetiner arkadaşımız ile birlikte.Derbi Etx Stx facebook grubunu kurduk.Derbi etx leri tanıttığımız kısa bir video cektik sadece birkac ayda 5000 den fazla kişi izledi bizi.Amacımız meşhur olmak felan...
  8. H

DERBI ETX 150 detay boya calişmasi

Merhabalar Beyaz renkli Derbi ETX motorumu birazcık değiştireyim istedim,yurt dışından talep ettiğim parcalar gelene kadar bari basit detay boyasaı yaparak motorumun gözume farkli gorunsun istedim abartmamaya calıstım.Sizce nasıl olmus? ilk görsel orjinal hali [/url][/IMG] olumlu...
  9. H

2.el ilanlarında en cok sorulan sorular ?

Merhabalar 1 km de derbi marka etx modeli motorumu satıyorum sahibinden ve motoron a ilan verdim birçok soru soruldu ama en cok sorulan soru -kardeş tekere kalkıyo mu? bazi ilginc sorularda gelmiyor değil -silivriden gelip alıcam dönüşte nasil getireceğim?(motor kağithane de ) sizlerinde...
  10. H

Diğer sıfırdan farksız ilanlarını unutun

Merhabalar,11 Kasım 2014 tarihinde almış oldugum kırmızı Derbi ETX markalı motorsikletimle ufak bir kaza geçirdim.Kazada motorumun egsoz korumasi ve fren maneti kırıldı.Kazaya istinaden vesile olanlar telafi amacli Beyaz sıfır DERBİ ETX verdiler .Bende hiç kullanmadan bayiden eve bile minibusle...
  11. H

DERBI ETX ilk videomuz :)

Merhabalar Geçtiğimiz hafta iki arkadaş sym fiddle larımızı satarak sürüş keyfimize DERBI ETX lerimiz ile devam edeceğiz.Facebook te grup kurduk.Elimizden geldiğince dilimiz döndüğünce sizlerle paylaşımlarda bulunacağiz. Ayrıca sizlere hoş bir Youtube videosu hazırladık izlemek için...
  12. H

Bir sorum olacak-kask ile mont arası koruma

Merhabalar Hem kış gelidği hemde yazın bile olsa güvenliği elden bırakmayan biri olarak tüm ekipmalarımı tamamladıktan sonra birseyi fark ettim en önemlisini sona bırakmısım. Kask ile montarasında boyunu korumak için ne yapabilirim? Genelde motocross cuların kullanıgı boyun korumasından...
  13. H

Otomobile yol vermek....

Merhabalar Rahatsız oldugum bir konuyu sizler ile paylaşmak istiyorum. Birçoğunuz gibi bende hem motor kullanıyorum hem araba kullanıyorum. Etrafımızdakiler iyi örnek olup her motorcu kötü değildir imajı vermeye çalışırken geçtiğimiz pazar gunu patronum ve diğer iş arkadaşlarim ile Erikli den...
  14. H

Motorunuzun ismi nedir?

Merhabalar Konu varmı diye farklı yazılış biçiminde aramalar yaptım ama yoktu :) Hayatımızda herşeye işim veririz,kedimize köpeğimiz kuşumuza hatta bazen eşimiz kardeşimize bile hayatımızın önemli bir parçasi olan motorunuza ne isim verdiniz? Benim 2014 sym beyaz fiddle ımın adi DÜDÜK
  15. H

Motosiklet kazalarının komşular üzerindeki etkisi

Merhabalar Aranıza bir kac hafta once katıldım.Kurallarda es geçip unutulan bir durum varsa başlıgımda kusura bakmayın. Sitemizde bir motor bir araca carptı,motorcunun kaskı montu hiçbirşeyi yoktu farıda yanmıyordu (kaza gece oldu)(ambulans ile kaldırıldı durumu iyiymiş cok sukur ) Aracın ise...

Yeni mesajlar