2.el ilanlarında en cok sorulan sorular ?

Merhabalar

1 km de derbi marka etx modeli motorumu satıyorum sahibinden ve motoron a ilan verdim birçok soru soruldu ama en cok sorulan soru

-kardeş tekere kalkıyo mu?

bazi ilginc sorularda gelmiyor değil

-silivriden gelip alıcam dönüşte nasil getireceğim?(motor kağithane de )

sizlerinde ilan verdiğinizde gelen ilginc sorular varmıdır?

Forumdan arkadaşın teki evini satıyormuş gelen soruya 2 gün boyunca aklıma geldikçe gülmüşümdür :mrgreen:

" Ya benim köpeğim varda evi almayı düşünüyoruz bahçede beslemeye izin verirmisiniz " :queen:

Merhabalar

1 km de derbi marka etx modeli motorumu satıyorum sahibinden ve motoron a ilan verdim birçok soru soruldu ama en cok sorulan soru

-kardeş tekere kalkıyo mu?

bazi ilginc sorularda gelmiyor değil

-silivriden gelip alıcam dönüşte nasil getireceğim?(motor kağithane de )

sizlerinde ilan verdiğinizde gelen ilginc sorular varmıdır?

2.si güzelmiş :) ben tezgahtarlık yaptığım için bunun gibi absürt sorularla çok karşılaşıyorum

Ben daha çok neden sıfır aldığınız motoru daha 1 km deyken sattığınızı merak ettim.

hsk

Motor 125cc Scooter
Hocam bizim komşuda da var 125 motor 140 yapıyor bu kaç basar kapistirsak geçer miyim onu ?

100 cc cub için, 'bende vardı önceden aynı marka modelden 3. viteste 120 görüyordu bu kaç yapıyor?'

:D

12JByB.jpg

Motosikleti
600RR
ahaha en çok sinir olduğum şey motora 750 fiyat çektim 150 200 olurmu diyorlar bir güzel sövüyorum :) birde foto çekerken yanında horoz çıkmış hafiften horozu veriyormusun demeler :D

ahaha en çok sinir olduğum şey motora 750 fiyat çektim 150 200 olurmu diyorlar bir güzel sövüyorum :) birde foto çekerken yanında horoz çıkmış hafiften horozu veriyormusun demeler :D

Aynen ben kaskımı motor üzerine bırakıp ilan için resim çekmiştim eleman ilanda hiç adı bile geçmemiş olmasına rağmen kaskı'da fiyata dahil sanmış satışta kaskı'da istemişti bende gırgırına ulan babamla bir resmini koysam babamıda'mı isteyeceksin demiştim

Aynen ben kaskımı motor üzerine bırakıp ilan için resim çekmiştim eleman ilanda hiç adı bile geçmemiş olmasına rağmen kaskı'da fiyata dahil sanmış satışta kaskı'da istemişti bende gırgırına ulan babamla bir resmini koysam babamıda'mı isteyeceksin demiştim

ben nette 1994 model tofaş satmaya çalıştım adam bana km orjınal mi diyor boya orjınal mi şaka gibi ulan hesap et km saati 5 hane araba 94 model 100.000 km bir sıfırlanıyor adamlara diyorum ki belki 2 belki 3 kere sıfırlanmıştır sonra bir daha aramıyorlar yana söylesem anın da satardım bu olaydan sonra ilanlara tel yazmıyorum hele bir önceki motorumu sattım anlatsam tam komedi

+iyi günler motorunuz kaç para?
-ilanda yazıyor 7000 tl
+kaça olur?
-ilanda yazdığı üzere pazarlıksız
+kazası var mı?
-ilanda belirttiğim üzere yok
+vizesi var mı?
-ilanda açıkladığım üzere yeni vizeli
+kaç km de?
-ilanda göstergenin resmi var 4000 km de
.
.
.
.
+son kaça olur?
+alo
+alo ordamısınız
+kapattı la adam tok satıcı

bende bilgisayarımı satacağım sahibindene ilan verdim 650 tl istedim adamın biri 4 tane jantla takas edermisin dedi : ) arabam yok dedim ne yapacam janttır lazım olur muhabbeti döndü. sövsem mi ne desem bilemedim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar