HACKER_MuNcHeR kullanıcısının son içeriği

1. HACKER_MuNcHeR

Yayaya çarptım sağlık sorunu yok ama masraf var

Arkadaşlar 4 ağustos akşamı üsküdar sahil yolunda yola birdenbiri atlayan bi yayaya çarptım 46 yaşında 184 promil alkollü biriydi kendisi orta refüjde bana yol vermek için bekliyordu yavaşladım tam geçerken birden önüme atladı intihar mı desem bilemiyorum.Ancak yayanın birşeyi yok benim...
  2. HACKER_MuNcHeR

Kaza yaptım bir minübüs yüzünden sorularım var

Herkese hayırlı günler arkadaşlar 9 ekim cuma gecesi yani cumartesinin ilk saatleri 1 civarında atakentte bir kaza yaptım dilim döndüğünce anlatayım; Minübüscü arkadaş benzinlikten çıkmış sağ şeritten yoluna devam ediyor bende sol şeritte 60 70 km hızla gidiyorum 600f var buarada bende...
  3. HACKER_MuNcHeR

Sıfır 6750 Ye Gt250r

motor sıfırdır daha öncedende ilanım wardı ancak fiyat 8000 ytl idi yarın akşiam perşembe akşamına kadar böledir köye gidicem yoksa bırakıcam [email protected] cuma günü başwurursanız geç kalmış olursunuz tamamı nakit olucak trink para zaten bu fiyata 15.000 deki ikinci eller war...
  4. HACKER_MuNcHeR

acil cewap egzost tan alew çıkıyor

beyler bugün açık egzost halk arası abart egzost oluyor heralde atw ye taktırdım 130 lira werdim pazarlık fln markasıda tiger'dı. egzostun dışı krom kaplı içi ise açık direk yani yuwarlak delikli bi tel egzost boyunca geliyor.kafanızda canlandırmışsınızdır inş. şimdi sorum şu motor ısınma...
  5. HACKER_MuNcHeR

satılık sıfır hyo gt250r

satılık sıfır gt250r 8000 nakit olucak iletişim için [email protected] 05372667096 motor kesinlikle sıfırdır alıcağa karşılık alındı plaka ruhsat sizin üzerinize çıkıcak
  6. HACKER_MuNcHeR

tanışma topiğini unutmuşum:D:D

slm arkadaşlar kusura bakmayın tanışma geç oldu :D:D kendimden bahsedeyim bn 16 yaşında lise 2. sınıf istanbul ümraniyede oturuyorum bilgisayar bölümünde okuyorum bilgisayar tamir cart curt fln yapıyorum öle böle işte motor işim ise kendimi bildim bileli motor hastalığı war bnde babamda amcamda...
  7. HACKER_MuNcHeR

atv gezileri yapilmiyormu

sormak istedigim atv gezilerine rastlamiyorum hic yapilmiyormu weya yapilsa gerci motoru satiyorum ben ama kismet ne kadar surede satilir konuyu aydinlatirsaniz sevinirim
  8. HACKER_MuNcHeR

polaris sportsman 700 twin takaslı citroen c2 takaslı

marka :polaris model :sportsman 700 twin renk :siyah model :2002 km :2200 hp :75 fiyat :13.000 dolar sahip olduğum polaris sportsman 700 twin atv ile c2 dizel bir araçla takas etmek istiyorumc2 1.4 hdı arıyorrum weya böyle çok az yakan bir araç arıyorum atv ye...
  9. HACKER_MuNcHeR

polaris sportsman 700 twin citroen c2 takaslı

marka :polaris model :sportsman 700 twin renk :siyah model :2002 km :2200 hp :75 fiyat:13.000 dolar sahip olduğum polaris sportsman 700 twin atv ile c2 dizel bir araçla takas etmek istiyorumc2 1.4 hdı arıyorrum weya böyle çok az yakan bir araç arıyorum atv ye gelirsek mükemmel bir atv resmi...

Yeni mesajlar