- Konu Yazar
Arkadaşlar 4 ağustos akşamı üsküdar sahil yolunda yola birdenbiri atlayan bi yayaya çarptım 46 yaşında 184 promil alkollü biriydi kendisi orta refüjde bana yol vermek için bekliyordu yavaşladım tam geçerken birden önüme atladı intihar mı desem bilemiyorum.Ancak yayanın birşeyi yok benim birşeyim yok motorda yaklaşık 5000 tl gibi masraf var motor 2007 model 600rr biraz arbededen sonra polis felan çağırdım tutanak tutturdum ve maddi hasarlı tutanak tutuldu.
Bu masrafı kimden alacağım polisin bana dediği şey suçu yayaya veriyorum aracın masrafını al ondan kaza raporunu felan aldım bugün suçu yayaya vermişler ancak masraf ne olucak bilen biri benide bilgilendirirse sevinirim. Birazda olayın heycanıyla yanlış yazdığım veya yazmadığım bilgi varsa özür dilerim.
Bu masrafı kimden alacağım polisin bana dediği şey suçu yayaya veriyorum aracın masrafını al ondan kaza raporunu felan aldım bugün suçu yayaya vermişler ancak masraf ne olucak bilen biri benide bilgilendirirse sevinirim. Birazda olayın heycanıyla yanlış yazdığım veya yazmadığım bilgi varsa özür dilerim.