Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ustalarin sorunum var sifir aldigim motorun plaka islemleri icin sigortasini yapicaktim gunes sigortaya sorduk 2.000tl cikti motor zaten 3400 tl faturasi hic onceden birine mal sahibi olmadigi icin mi pahali cikti fatura yenden baskasinin ustune yapilma imkani varmi aldigim yere sordum yapamariz...
S.a abilerim mondial 150 mcx rocracer ile yuki 150 goldfox arasinda kaldim yuki fiyati 3500 mondial 3300 sifir alcam bugun alcam hangisi daha iyidir yuki hosuma gitti ama pek kullanicisi yok hangisi iyidir
iyi günler abilerim 3 ay önce sattiğim motorun parasını alamıyrum 900 pesin aldım 400 400 2 taksitle sattıydık sattiğimiz gun motoru götürürken 30 dk sonra motor kitlenmis öyle dedi alan kisi geldiklerinde baktılar incelediler öyle karar verdiler bendeyken hic bir sorun yoktu motor honda cgl 125...
Evet ustalarim iki motor arasindayim 3800 cbr125 buldum eski kasa taksit de yapiyor ogrenciyiz bana cazip geldi mu motor alinirmihttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-kredi-kartina-vade-farksiz-taksit-imkani-dusuk-km-bakimlari-tam-216146114/detaybu motor alinirmi yoksa cr1 mi
S.a ustalarim motorumun sigortasi bitti motoru saticam sigorta bittigi zaman ruhsat gecis de problem olurmu bide 17 yasindayim baska motoru ustume alabilirmiyim
S.a abilerim biliyorum cinli ye bulasma diceksiniz ama bulasmak zorundayim oğrenciyim sorum breton 125 2009 model 10.000 km de temiz bakimli motor k.kurdu hocasinin abisinden almak uzere motor abim bu motorun teknik ozellikleri nedir hp vs gucu nasildir simdiki motorum honda cgl 125 satiyorum...
İyi gunler arkadasimin motoru mondial 125 mg cassic motor vites gostergesinde vites 1 diyor ama ama motor gitmiyor nasil bir sorun - motor bosta iyi gidiyor ama vitesde gitmiyor debriyajdanmi yoksa sanzumandanmi
s.a ustalarım motorumun karbüratör motor bağlantı yerınden açılma var motor sanırım hava alıyor rolantıda durunda pufft dıye patlıyor bu sorun motorun fazla yakmasını çekişini düşürürmü orayı nasıl onara biliriz cevaplarınızı beklıyorum :)