gv650i kullanıcısının son içeriği

1. gv650i

moskavada motorsiklet kiralamak istiyorum

arkadaşlar mayıs haziran aylarında moskovada olacagım ordA MOTORSİKLET kiralamak gezmek isityorum ayrıca oranın gezilecek görülecek yenilecek yerleri için tavsiyelere açıgım para bozdurma işi ordamı uygun burdamı ilk defa gideceğimden tercübelerinizden faydalanmak istiyorum.
  2. gv650i

DOĞALGAZ,SU TESİSATI YAPABİLEN MOTORSİKLET KULLANABİLEN YARDIMCI,USTA ARANIYOR

DOĞALGAZ TESİSATI KALORİFER PLASTİK TESİSATLARI TEMİZ SU TESİSATLARI YAPABİLEN YAPABİLEN İŞ KONUMLA İLGİLİ MOTORSİKLET KULANABİLEN ARKADAŞLARA İHTİYACIM VAR ÇEVRSİNDE BU KONULARDA İŞ ARIYAN LARA VE BANA YARDIMCI OLABİLECEK OLANLAR BENİ ARAYA BİLİRLER VEYA ÖZEL MESAJ ATABİLİRLER. istanbulun her...
  3. gv650i

PANSİYON TAVSİYESİ SAROZ VEYA İSTANBUL A YAKIN YERLERDE

ARKADAŞLAR torunlar denize gidecek sivrisi olmıyacak denizi güzel pansiyonda temiz olacak aile için saroz tarafında tavsiye edebileceğiniz yer varmı veya yakın yerlerde olabilir hafta arası 5-6 gün kalınacak. BURDA yazamıyan beni çaldırsın ben arayabilirim.5322124353
  4. gv650i

HAREM GARAJ İÇİN MOTORSİKLET TAMİR USTASI ARANIYOR.

Harem garaj motorsiklet gurubumuz için bilhassa 250 cc ve üstü makinalardan anlıyan motorsiklet tamir edebilecek arkadaşa ihtiyacımız var anadolu yakasında ikamet eden arkadaşlar tercih edilir. ilgilenen arkadaşların telefonla ulaşmaları rica olunur. 5322124353 02165737137
  5. gv650i

ALINIK TOP CASE ARKA ÇANTA

150 lik scootor için arka çanta arıyorum elinde fazla kullanmadıgınız satmak veya atmak istediğiniz çanta yı alabilirim tel 5322124353:)
  6. gv650i

Tırlara dikkat

Geçen gün mahmut bey gişelerinden girdim e6 ya girişde iki otomobil kaza yapmış araba girişleri çok sıkışmış orayı geçtikten sonra otoban boş gibiydi, bende hazır boşluk bulmuşken biraz gaz açayım dedim en sol şeritte170 km civarında seyrederken az önümde tahmini 80-100 mt en sag şeritte...
  7. gv650i

yurd dışı sitelerden lastik alımı

arkadaşlar yurd dışından lastik ala n getirten varmı gümrük sıkıntı oluyormu yazarmısınız
  8. gv650i

İŞ ARAYAN SU DAGITIMI İÇİN eleman aranıyor

arkadaşlar üsküdar selimiyede motorla su dagıtımı yapacak arkadaş aranıyor işe ihtiyacı olan arasın sigortalı yatacak yeri olmıyana yer mevcut motor mevcut motor ehliyeti olan sürücü aranıyor 216 310 19 29 veya 216 3340554 coşkun beyle görüşebilir
  9. gv650i

Çizme almam lazım ne tavsiye edersiniz

arkadaşlar acil olarak çizme almam lazım ne alayım moto bot aldıydım 4 sene kullandım artık fermuar felan bozuldu yeni ne alayım en fazla 200 tl verecem başka Alacakta varmı olmıyanlar alsın derim birlikte g.harem siparişi açabiliriz seri olarak ve mevsim sonu oldugu için fiatlar uygun olur...
  10. gv650i

SAROZ AMANI

31 agustos cumadan yola çıkıp 2 eylül pazar dönecegiz sarozda kamp yapıp denize girmek istiyoruz çadırları alıp gelmek isteyen varsa buyursun .Haberleşelim.
  11. gv650i

Devir saati yapan varmı

arkadaşlar şöyle bir başlık buldum http://www.youtube.com/watch?v=U23b_yz4FPI&feature=related böyle bir şey yapabilen varmı display veya led lerle yapılabiliyor devir saati you tube de bir sürü var yapabilenler anlatabilirmi bizde yapalım
  12. gv650i

GV 650 HYOSUNG AGUILLA super makina

hyosung gv 650 renk mavi 2007 model 23000 de her seyi orjinal on cam ve sisi bar aksesuari var fiati 10.500 bir yil garantili 5322124353 216 5737137 uygun tarzda motorla takas olabilir
  13. gv650i

Izmaritlere dikkat

geçen gün orta seritte önümdeki doblo arabanın sol teker hizasında giderken adam izmaritini attı izmarit uçup geldi depo ile bacaklarımın arasına allahtan fark ettim aldım izmariti aynen solundan yetişip emaneti al diye bagırıp attım adam arkadan özür anlamıonda elini kaldırdı ama umarım bir dha...
  14. gv650i

Erzurum lastiği buz lastiği

kışın buzda motor zevkinden mahrum olmamak için bu lastiklerden temin etmek lazım http://www.facebook.com/video/video.php?v=1394194288367
  15. gv650i

Hararet göstergesi

arkadaşlar diiiijital hareret göstergesini bozdum entegresi yandı motordaki ısı sensörü saglam 60 derecede 125 ohm ,85 dercede 48.5 ohm,110 derecede 24 ohm, 125 derecede 15 ohm direnç gösteriyor buna ledli veya display gösterge yapabilirmiyiz bilen varmı bir yardımcı olabilirseniz sevinirim veya...

Yeni mesajlar