guthrie19 kullanıcısının son içeriği

1. G

motorum stop ediyor

yamaha mobiletim var.rölanti ayarını ne kadar yükseltirsem yükselteyim frene basıpta durunca stop ediyor.acaba benzinine fazla yağ koyduğum için mi stop ediyor yada buji den mi kaynaklanıor.bilemiiorum yardımlarınızı bekliorum
  2. G

sinyal bir taraf çok zayıf yanıor

motorsikletime sinyali kendim bağladım ama sol tarafın sinyalleri görülmeyecek derecede az yanıor belli bile olmayacak kadar yani.sorun neden olabilir acaba.aşağıdaki de sinyal şeması kendim kaba taslak çizdim acaba yanlış bağlantı mı yaptım not:motor elektronik ateşlemeli akü yok yani
  3. G

kimse yok muuuuuuuuuuuuuuu

sinyal devre şeması (röleli) gösterecek anlatacak birisini arıorum not bütün malzemleri hazırladım sizi bekliorum.öğrenmek istediğim röle ve sinyalleri nasıl bağlayacağım kısaca şöyle bi resimde devreyi görsem tamam gerisi sorun değil hallederim ben
  4. G

sinyal bağlamak için yardım

mobiletime sinyal bağlamak istiorum.röleleri sinyalleri nasıl bağlayacağımı anlatacak biri olursa malzemeleri aldım sizi bekliorum teşekkürler
  5. G

sinyal takmak istiyorum yardım lütfen

yamaha zoom mobiletim var ama maalesef sinyalleri yok çok zor oluo ankara trafiğinde.sinyal takmak istiyorum sizden ricam (malzemeleri biliorum)röle ve devreyi bağlamak konusunda sıkıntılarım var.bana sinyal devresini röle ile nasıl bağlayacağımı gösterir bir resim, tablo, metin de olabilir...
  6. G

yamaha zoom moped yardım

motoru 2. el aldım benim 2 sıkıntım var birincisi motoru ilk çalıştırdıktan sonra güsel çalışıor ama gaz vermeye başlayınca boğuluor daha yüklensem gaza stop edecek yani neden oluyor anlamıorum.ikinci sorum da maksimum hızıyla ilgili düz yolda tek kişi sürüor olmama rağmen hızı 55-60 ancak dior...

Yeni mesajlar