G guthrie19 Katılım 24 Tem 2010 Mesajlar 26 5 Ağu 2010 Konu Yazar #1 mobiletime sinyal bağlamak istiorum.röleleri sinyalleri nasıl bağlayacağımı anlatacak biri olursa malzemeleri aldım sizi bekliorum teşekkürler
mobiletime sinyal bağlamak istiorum.röleleri sinyalleri nasıl bağlayacağımı anlatacak biri olursa malzemeleri aldım sizi bekliorum teşekkürler
G greyhorse Katılım 21 Ara 2008 Mesajlar 1,744 5 Ağu 2010 #3 sinyal anahtarını,röle ,sinyal ve kabloları hazır ettinmi?anlatsam anlayamıyabılırsın şema bulursam hemen ekliyorum yada paint'te cizmeye calısayım
sinyal anahtarını,röle ,sinyal ve kabloları hazır ettinmi?anlatsam anlayamıyabılırsın şema bulursam hemen ekliyorum yada paint'te cizmeye calısayım
G guthrie19 Katılım 24 Tem 2010 Mesajlar 26 5 Ağu 2010 Konu Yazar #4 evet hocam hazırladım bütün malzemeleri 12 v 40 a röle sinyaller kablolar herşey hazır bana sadece çizilmiş bir şema lazım teşekkürler ---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:46 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:40 ---------- greyhorse hocam bulabildiniz mi şemayı yada çizebildinizmi ---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:51 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:46 ---------- hadi arkadaşlar yardımlarınızı bekliorum ---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:08 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:51 ---------- yardım yardım güncel güncel
evet hocam hazırladım bütün malzemeleri 12 v 40 a röle sinyaller kablolar herşey hazır bana sadece çizilmiş bir şema lazım teşekkürler ---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:46 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:40 ---------- greyhorse hocam bulabildiniz mi şemayı yada çizebildinizmi ---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:51 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:46 ---------- hadi arkadaşlar yardımlarınızı bekliorum ---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:08 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:51 ---------- yardım yardım güncel güncel