gt170 kullanıcısının son içeriği

1. gt170

Bunu yapabilecek var mı ? :D

yabancı bir 600RR sitesinde gördüm bunu biz de yapabilirmiyiz?
  2. gt170

600RR da o sesi verebilir mi?

Arkadaslar youtube da egzozlara bakiyoken bu eksozu gordum ama 600RR a arattim ayni eksozu hic yok bulamadim. Baska bi yolla yada egzozla bu ses alinir mi 600RR dan muhtesem bi ses ya 636dan mi kaynakli bilmiyorum ama:queen: https://youtu.be/SkzOABWzPFM
  3. gt170

GSX-R 600 FARKI..

Arkadaşlar 600F ten sonra GSXR-600 almaya karar verdim şiddetle rica ediyorum GSXR-600 ün diğer makinalardan : 1-Gaz tepkisi 2-Alt orta ve üst devirlerdeki gücü 3-Top Speed 4-İvmelenme 5-motor yönünden sıkıntıları (kronik vs..) diğer R6,600RR,Zx-6R den farkı nedir kullananlar kullanıcı...
  4. gt170

Yeni 600RR Ne Kadar yakiyor herkes bisey diyo

Bu yeni kasa 600RR lar 2013ten itibaren ne kadar yakiyor biri karisik kullanim 7 litre diyor biri tam spor kullanim 13 litre diyor Yeni Kasa 600RR sahipleri ne kadar yakiyor bu alet tam spor kullanimda ??
  5. gt170

Honda vs Diger markalar ses karsilastirmasi

Herkese iyi aksamlar benim merak ettigim honda diger 3 markadan daha yavas daha sakin oldugundan mi sesi digerlerine gore daha az sakin cikiyor mesela two brothers lı 600RR ve gsxr 600 dinliyorum seslerini gsxr in sesi daha tok kalin ve cok cikiyor 600RR in oyle degil daha sakin tatli gibi...
  6. gt170

YCC-I ve YCC-T sistemi nedir neden R6??

YCC-I ve YCC-T sistemi nedir biraz araştırdım gaz hassasiyetini artırıcı bi sistemmiş tam anlayamadım neden R6 da var 600RR da yok bu sistemler ne işe yarıyor abilerim??
  7. gt170

Dişli oranı mı hp mi??

Herkese iyi geceler benim aklıma bir soru takıldı gereksiz biliyorum ama 600RR 120 Hp 1. viteste 124km/h 2. viteste 174 km/h görüyor yeni çıkan cbr 650F 87 Hp 1. viteste 100km/h 2. viteste 140km/h yi görüyor bu viteslerdeki son süratlarin Hp yle alakası var yoksa dişli oranlarıyla mı?
  8. gt170

CBR 650F mi 600RR mı ???

Arkadaşlar herkese iyi geceler..Ben 4 silindire geçiş yapmak istiyorum ve 650F ile 600RR arasında kaldım şehiriçi pek kullanmıyacağım 650F 87HP 600RR 120HP ilk defa 4 silindir sahibi olucam 650F almak istiyorum ama bi zaman sonra kesmez aldığıma pişman olurum diye düşünüyorum siz nedersiniz bir...
  9. gt170

KONTRA bir sınırdan sonra işe yaramıyorrrr !!!!!!!!!!!

Herkese iyi akşamlar...Motorla 55-60 km hızlarda ve daha yüksek hızlarda gidiyoken viraja girerken motorun gidona bastırıyorum kontra tekniğini uyguluyorum motor yatıyor ama bi sınırdan sonra yatmıyor sonuna kadar bastırıyorum dahada bastırıyorum gidona daha fazla yatmıyor bu neden olabilir bu...
  10. gt170

Lastik hava basinci yardimmm

Herkese gunaydin abilerim benim motorumun lastiklerine uygun havayi bastigimda motor virajlara guzel giriyor ama kayicakmis hissi veriyor birazda kayiyor lastikleri biraz daha indirdim mi viraj kabiliyeti az miktarda dusuyor ama istedigim kadar yatirabiliyorum ne yapmami onerirsiniz...
  11. gt170

üstten eksantirikli motora subap ayarı

herkese iyi günler arkadaşlar üstten eksantirikli motorlara subap ayarı yapılmazmış bu doğru mu acaba?
  12. gt170

Sübaplar ses yapıyoken sürmek..??

Arkadaşlar herkese iyi akşamlar tek silindirli 170cc bir motorum var. Motor 3000km deyken subaplar ses yapmaya başladı ve yaklaşık 400 km böyle bindim şimdi bu sübap sesi varken binsem motora ayar yaptırmasam bir sorun olur mu yoksa yaptırmalımıyım? NOT: Motorun eskisine göre çekişten düşmedi.
  13. gt170

rolantideyken tekleme subap...

Arkadaslar motor rolantideyken tekliyor usta hava ayarini ayarladi subap ayari olmadigi icin subaplar hava aliyo ve o yuzden tekliyor dedi acaba dedigi ne kadar dogru pek guvenemedm ustaya
  14. gt170

Egzoz sesi

Herkese iyi aksamlar benim bir arkadasim var motorun hava filtresini sokmus motorun sesi kalin ve tok cikiypr acaba bende benim motorun sessini hava filtresi sokmese.n egzoz uzerinden nasil uapabilirim
  15. gt170

Sadece rolantide düzensiz calisma

Motoru calistirdigimda rolantideyken tekliyomus gibi duzensiz bir ritmi var gidiyorken gaz yememe gibi bir durum ypk sadece rolanideyken hava ayarini artirmalimiyim sozce