Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar bu ürünü kullanan var mı ?
Enteresan bir şekilde aliexpreste daha pahalı gittigidiyorda 100 tl daha ucuza geliyor hemde 2 yıl disbiritor garantili
tavsiye eden varmı?
Değerli arkadaşlar daha önce gidip te kamp alanlarının bitanesinde kamp yapmış bölge olarak veya isim olarak tavsiye edecebileceğiniz bir yer varmıdır? Saygılar
Kazasız sürüşler motorumun abs ışığı yandı ve sorunun arka abs sensöründe oldugu tespit edildi.Şimdi bu tamiratı yapacak motosiklet ustası veya beni yönlendirebileceginiz bir yer varmı ?
Arkadaşlar merhabalar.Çinden sipariş ettiğim sis farımın mercegi intihar etti.Acaba sadece mercegini satın alabilecegim bir yer varmıdır ? Yardımlarınızı rica ediyorum.Foto ektedir.
Arkadaşlar merhaba 2 gün önce bitirmiş olduğum 3000 km lik turumun fotograflarını yukledim.Çok keyifliydi umarım fotograflar tatmin edici olmuştur.Bu turda en uzun km yi 1 günde 900 km olarak alanya ya yaptım.Sırası ile alanya,antalya,fethiye,kaş,bodrum,izmir yani kısaca sahilden kamp yaparak...
Malumunuz şöyle düzgün yıkama yapan fazla yer yok bu başlık altında bıldıgınız gıttıgınız şöyle adam akıllı yıkamacı adreslerını paylaşırsanız hem ben hemde dıger 2 teker sevdalısı dostlarımız öğrenmıs olur.
Arkadaş lar motosikletime yeni plaka çıkaracagım ancak ıkametimin bulundugu karakol 2 gun boyunca dolu randevu alınamıyor.Öğrenmek istediğim şu herhangi bir emniyet şubesinden bu işlemi yapabilirmiyim ruhsat da çıkacak tabi bilgisi olan varsa paylaşın lütfen.
Evet ortalama 70 km hız ıle giderken motor bir anda kesti ve kesinlikle çalışmadı akuyude zorlamadım yaklaşık 1 km elimle ittim sonra bir rampada ustune binip motosikleti vurdurma diye tabir edilen teknik ile çalıştırdım ve hiç bişi olmamış gibi devam etti.Anlam veremedim elektrikla alakalı bir...
http://imageshack.us/content_round.php?page=done&id=4tHcm52olZ6wmquSzajL06fO5co
Herkeze merhabalar arkadaşlar yaklasık bir senedir yapmıs oldugum planımı 29 haziran çıkışlı 15 temmuz dönüşlü olarak faaliyete geçireceğim.Motorum cbf 150 daha once bodrum,izmir olarak uzun yol tecrubem var.Bu yola...
Arkadaslar benim sahd 32 cantam var ve arkasini duvara carptim ve cami kirildi tek olarak bu parca nerden temin edebilirim yardimci olursaniz sevinirim.
Herkeze iyi akşamlar danışmak istediğim bir konu var 13000 bakımına gittigimde bana zincirimi değiştirmem gerektiğini söylediler servisim otosever origle takalım dediler ve dişlilerinde değişmesi gerek dediler.Ben bu km ye kadar ziincirimi aralıklarla yagladım yagmurda çamurda kullandım ama...
Herkeze iyi akşamlar dilerim.Bende cbf 150 nın yanında birde bianchi mach 150 var sorunum bu motorla ilgili.Ben scooterımın anahtarlarını kaybettim mağdurum:D.Bu sorunu nasıl çözebilirim.Kontağın mı değişmesi gerekir.Bianchi bu motorun üretiminide dırdurmuş.Ne yapmam lazım nasıl...
Merhabalar daha onceden motorsiklet kullanıcısıyım bıanchı mach 150 var ama vitesliye geçmek istıyorum cbf 150 ile ilgili bilgi yardımcı olursanız sevinirim