- Konu Yazar
Evet ortalama 70 km hız ıle giderken motor bir anda kesti ve kesinlikle çalışmadı akuyude zorlamadım yaklaşık 1 km elimle ittim sonra bir rampada ustune binip motosikleti vurdurma diye tabir edilen teknik ile çalıştırdım ve hiç bişi olmamış gibi devam etti.Anlam veremedim elektrikla alakalı bir sıkıntı degil buna eminim buji yeni hava filtresi yeni motor 48000 km de birde sabah kalktıgımda yag gibi birsey akıtmıs benzin değil ama yağ sanırım.Sabah yine bir sıkıntı olmadan iş yerine geldim.Bu kafamı çok kurcalıyor onumuzdeki ay ege turuna çıkacagım ve bu olay oldukca moralimi bozdu.Birde sesi toklaştı motorun fikir verebilirseniz sevinirim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:07 ----------
Yokmu arkadaşlar servise götürecegim.Götürmeden önce fikri önerisi olan arkadaşlar olursa ona göre hareket edeceğim
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:07 ----------
Yokmu arkadaşlar servise götürecegim.Götürmeden önce fikri önerisi olan arkadaşlar olursa ona göre hareket edeceğim