Kayıp Anahtar

gky

Herkeze iyi akşamlar dilerim.Bende cbf 150 nın yanında birde bianchi mach 150 var sorunum bu motorla ilgili.Ben scooterımın anahtarlarını kaybettim mağdurum:D.Bu sorunu nasıl çözebilirim.Kontağın mı değişmesi gerekir.Bianchi bu motorun üretiminide dırdurmuş.Ne yapmam lazım nasıl çözebilirim.Yardımcı olabilecek birisi varsa önerilerini bekliyorum

motoru bi şekilde, veya kontağı söküp çilingir, anahtarcıya götürüyosun. O kontağa uygun bi anahtar basar. Bide yedeğini yaptırırsın.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kontağı değiştirmelisin. Motorun o markayla satılmaması sorun değil, aynı kontağı kullanan 50 tane çinli vardır. :)

Dostum o motorların komple yeni kontağı 25-30 lira arası hiç uğraşma yenisi al ;)

gky

ya arkadaşlar çok teşekkür ederim alsam ben takabilirmiyim acaba motor garajda çalıştırmaıyorumda

scooterde kontagı sökmek meşakatli iştir. eger elin anahtar tutmuyorsa bulaşma. götür bir tamirciye o gerekeni yapar.

kontagı satın alman daha ekonomik olur.

gky

Arkadaşlar ilginiz için çok teşekkür ederim

motoru o şekilde çalıştırmak istiyosan eğer;motorun önünü aç,kontaktan çıkan kabloları görüceksin zaten,onlar tırnaklı kablolar onları birbirinden ayır ondan sonra fren le beraber ayak marşına bastığında motorun çalışacaktır ancak elektrik aksamından hiçbirşey çalışmaz,bir nevi düz kontak bu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar