gkhn5027 kullanıcısının son içeriği

1. gkhn5027

Kawasaki ninja 250r egzoz lastik çamurluk vb.

Arkadaşlar ninja 250r için yoshimura egzoz istanbulda nerden bulabilirim. Ayrıca lastik olarak ne marka ve kaçlık takılabilir? Arka teker için çamurluk nerden bulabilirim şimdiden yardımlarınız için teşekkürler... , ---------- Mesajlar birleştirildi - 18:18 ---------- bir önceki mesaj...
  2. gkhn5027

Arkadaşlar bugün motorumu aldımmm mutluluğumu paylaşmak istedim...

artık benimde bi 250r ninjam war... darısı olmayanların başına arkadaşlar renk konusunda çok kararsız kalmıstım ama yeşil aldım :queen:
  3. gkhn5027

Kawasaki ninja 250r arka teker en geniş kaç takılabilir???

arkadaşlar alıcm okadar kararsız kaldımki konu hakkında bilgimde yok arka tekeri genişletmek için ne yapmalıyım bide 160 takmak istiyorum üzerindeki jantta kasma oluyomuş toplanıyomuş lastik jantıda genişletmek gibi bi şansım warmı jant we lastiği değiştirsem olurmu ???
  4. gkhn5027

Kawasaki ninja lütfen okursanız sewinirim...

Arkadaşlar ninjanın yeşilini almayı düşünüyorum ama motorumun bu şekilde olmsaını istiyorum sticker alsam olurmu bide nerden bulabilirim int baktım bundan yok bulamadım arkadaşlar bi yardım ederseniz çok sewinirim.Bide bu şekilde muayeneden geçmek sıkıntı olurmu ...
  5. gkhn5027

Anadolu yakasında kawasaki ninja 250 yada yamaha r125' i olan warsa bana yardım ???

arkadaşlar gerçekten yamaha r125 yada kawasaki 250r kullannan ark warsa yardım edebılırlermı bana anadolu yakasında olursa cok iyi olur
  6. gkhn5027

yamaha r125 alıcam boyum 170 civarı yeterlimi ????

yamaha r125 kullanan warmı forumda acaba sele yüksekliği 82 benım boy 17o sizce yetermi ???? deliricem yetmezde alamazsam off offf
  7. gkhn5027

yamaha YZF-R125 50th Anniversary türkiyeye gelicekmi????

yamaha YZF-R125 50th Anniversary türkiyeye gelicekmi???? gelirse yzf 125r 8.400tl olduğuna göre bunun fiyatı ne olur bilgisi olan warmı? ben almayı düşünüyorum bu motordan fakat yaklaşık 3 ay sonra alıcam yzf125r ellerinde war ama ben alana kadar büyük ihtimal kalmıcak yeni gelenlerde 2012 ye...
  8. gkhn5027

gökhan akgül

aranıza ist katılıyorum herkese selam
  9. gkhn5027

Boy sorunu için yardım :(((

selam arkadaşlar benim bi sorum olcak boyum 1.60-1.63 falan bu boyla yamaha yzf r125 kullanabılırmıyım acaba?? bugün ehliyete yazıldım 3 ay kadar sonrada bi yamaha almayı düşünüyorum başlangıç olarak görüşlerinizi almak istedim yaylardan indirme falan olmuyomu bunlarda araba gibi kısacası bu boy...

Yeni mesajlar