Kawasaki ninja lütfen okursanız sewinirim...

bu resimdekiler special edition normallerinden 250euro mu ne daha pahalıydılar artık hiç yoklar türkiyede satılmıyor bunlar

satılmadıklarını bılıyorum en azından sticker olarak satılıyodur heralde

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:29 ----------

ya kimse bişey bilmiyomu kocaaaa forumda

Bilen olsaydı yazardı sanırım :) ama bekle elbet bir bilen çıkar sonuçta tüm üyeler aynı anda online olmuyor :cat:

sadece fikir olarak söylüyorum, bu kask boyaması yapan yerler (airbrush) proje olarak götürürsen kesin yaparlar tahminimce.hemde sticker değil bildiğin boyarlar,yaparlar yani. Kafandaki projeyi çizersin ya da hazır fotolardan götürürsün onlar bir şekil çıkartırlar pc de sana gösterirler, okeylersen boyarlar 2-3 günde çok detaylıysa bir haftada biter. Arkadasım suzukisine yıldırım resmi çizdirmişti. çokta orjinal olmuştu.üstelikte 3d yaptırmıştı. onun yanında fotodaki birkaç yazı çok çok basit şekilde yapılabilinir.

hocam senin istedigin sekil semal yalnizca special edition lara ozel bende de var special edition sticker olarak bulamazsin fabrikadan farkli sekilde boyanmis olarak cikiyor sadece boya farki icinde fiyat farki odettiriyorlar adama.goruntu olarak hos ama sticker olarak bulamazsin.isin kotu tarafi motoru yatirirsan yeniden boyamak daha bas belasi bir hal alir.ornek olsun diye benim motosikletin birkac resmini koyayim 2009 model special edition benim motor grenajlardaki siyah bolum metalik boya beyaz bolum ise sticker.boyamasi biraz daha kolay ama diger modeller biraz daha okkali dussen bir daha orijinal haline donmez.

158zy.jpg

---------- Post added at 21:38 ---------- Previous post was at 21:23 ----------

112wbn.jpg
[/IMG]
109pg.jpg
[/IMG]
102wh.jpg

100qo.jpg

Son düzenleme:
yazini yeni gordum hala ariyorsan sana temin edebilir yapman gereken yesil bi ninja alicaksin boyle ve daha birsuru body kit var mesaj atarsan yardimci olurum farkettiysen tek farklari granejlarda komple bodykitlerde yaklasik bir 600 dolar civar istersen temin edebilirim.bende ninja alip oyle yapicam ilk motorum olacak benim illaki cizik vs olacak satarkende orjinal grenajlari takip saticam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar