ghost.rider kullanıcısının son içeriği

1. ghost.rider

Gör de inanma...:)))))

http://www.sahibinden.com/beyazin_buyusu-48WQQaXQQ14785880WQQpXQQdisplayitem yorum sizinn....:queen::queen:
  2. ghost.rider

mz yedek parça lazımmm

öncelikle herkese selamlar. ben en yakışıklısından yaptığım bi kazadan sonra dağıttığım mz imin bazı parçalarının çıkmalarını temin etmeye çalışıyorum bi aydan beri. bazısını buldum ama hala eksiğim var. km göstergemi kırdım ön jant çemberinde ufak bi çatlama ve biraz yamukluk var. gidon...
  3. ghost.rider

MoToRuMu İSTiYooooM:P:P:P

herkese selamlar arkadaşlar geçen hafta motosikletimle mümkünse güzelinden bi kaza yaptım (Allah sizden uzak tutsun) kaportayı biraz dağıttım. kuyruk km göstergesi iş görmez hale geldi. kuyruğu sıfır alcam da sırf km göstergesine 120 lira dediler ya ben de çıkma bi gösterge alayım diyorum...
  4. ghost.rider

beyin gücünüzü zorlayın bilene tek sıkımlık diş macunu hediyeeeeee

Bir otobüste 7 tane çocuk var, Her çocuğun 7 tane sırt çantası var, Her sırt çantasında 7 büyük kedi var, Her büyük kedinin 7 küçük kedisi var, Her kedinin 4 ayağı var. SORU : Otobüste kaç ayak bulunmaktadır?
  5. ghost.rider

titriyorummmm

arkadaşlar benim motor yüksek devirde rölantide (hatta kontak kapalıyken bile dicem de boşverin yalan olmasın:) ) yaw çok titriyor. ne bileyim yarım saat sürüp iki saat dinlenmek güzel olmasa gerek değil mi? şimdi bu titreme neyden kaynaklanıyor olabilir ki? teker gevşek değil orta göbek gevşek...
  6. ghost.rider

hmm mavinin yanına hangi renk iyi gider acaba

arkadaşlar bende 2000 model bi seyhan mz 301 var. motorumu çiziklerden dolayı komple boyatacam motor mavi. başka renge boyatıp ruhsatla felan uğraşmak istemiyorum. depoda mavinin hemen altı ve akü kapağının çerçevesi ve jantların rengini değiştirmek istiyorum. sizce gri yerine ne renk...
  7. ghost.rider

selam motoseverler....

herkese selam motor severler ben ahmet siteyi yaklaşık üç yıldır takip ediyorum gerçekten çok güzel bi site kuranların eline yüreğine sağlık:cat: valla nerdeyse merak ettiğim herşeyi burda bulabildim. kullandığım ilk motorumun bakımlarını sizlerin sitedeki arkadaşlara tavsiyelerinizden kopya...

Yeni mesajlar