selam motoseverler....

herkese selam motor severler ben ahmet siteyi yaklaşık üç yıldır takip ediyorum gerçekten çok güzel bi site kuranların eline yüreğine sağlık:cat: valla nerdeyse merak ettiğim herşeyi burda bulabildim. kullandığım ilk motorumun bakımlarını sizlerin sitedeki arkadaşlara tavsiyelerinizden kopya çekip yaptım artık motordan gelen en ufak tıkırtı sesinin bile nedenini anında söyleyecek kıvama geldim sayenizde:) tüm samimiyetimle söylüyorum sizlerle tanışacağım için çok mutluyum en büyük temennim inşallah burdan baki arkadaşlıklar kazanırım...:bestmt:

aramıza hoşgeldin ahmet

yabancı sayılmazsın 3 yıldrı takipğ ettiğine göre:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hoşgeldiniz.

hoşbuldum arkadaşlar sizlerle olmaktan gerçekten çok mutluyum:rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:22 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:20 PM ----------

Hoşgeldin demek sende bir zamanlar titancıydın :cat:

evet dostum 2001 de babamın aldığı titana 2006 yazında el koymuştum ilk motorum o oluyor. sürdüğüm hiçbir motordan onun kadar tat alamadım şimdiye kadar. şimdi mz seyhan 301 kullanıyorum gerçekten canavar gibi motor ama ne bileyim yine de titan kadar tat vermiyor

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:25 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:22 PM ----------

aramıza hoşgeldin ahmet

yabancı sayılmazsın 3 yıldrı takipğ ettiğine göre:cat:

evet 3 yıldır aranızda ruh gibi geziniyordum üye olmak bugüneymiş. dediğim gibi inşallah büyük dostluklar kazanmak için geldim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar