Gör de inanma...:)))))

bilmiyom abi ya ama bi 1 nisan mağduru olarak beni bile güldürebildiyse daha ne diiiim:pl:

Önceden verilmişti ama olsun.Son adamın resimden ne kadar fır..ma kişilik olduğu anlaşılıyor :queen::queen::queen:

Önceden verilmişti ama olsun.Son adamın resimden ne kadar fır..ma kişilik olduğu anlaşılıyor :queen::queen::queen:

bu kadar özelliği olduğunu bilse herkes r125 alır heralde. baksana arkadaş direksiyonu varmış hem de sağa sola dönüyomuş be bu özelliği bile onu sınıfında tek yapmaya yeter bence:p
sağa sola dönüş sinyallerini ve benzin bitince otomatik duran motor sistemini doğrusu yamahadan beklemezdim ya 2058 teknolojisi bunlar helal yamahaya be

ayrıca hmm verildiğini bilmiodm ya bilsem tekrar paylaşmazdım pardon

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:20 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:15 ----------

bu arada bu r125 ler yakıt enjeksiyonlu mu oluyo?:silent:

Son düzenleme:
img521.imageshack.us/img521/3160/murat125joo1.jpg
özentileri hiç sevmem...

img521.imageshack.us/img521/3160/murat125joo1.jpg
özentileri hiç sevmem...

bunu daha önce görmüştüm gerçekten çok güzeldi. evet bana da özenti geldi ama ne bilim böylesi bi ilanı gazetelerde manşetlerde görmeyi beklerken ilanları karıştırıp kendi bulunca insan. çok daha güzel oluyo ya ne bilim belki bu yüzdendir ben bu ilana daha çok güldüm :cherry: hatta şimdi bile gülüyorum şu direksiyon olayına:mrgreen:

haa imzan da güzelmiş hakkaten:)) artçı nere oturur acep ya totoya öle boş boş oturulmaz gibime gliyo

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
motor özelliklerinde bakın ne yazıyor :D '' benzin bittiğinde otomatik duran motor sistemi :D''

--iki jant ve lastikleri

--Ayakla değiştirmeye imkan sağlayan vites --benzin azaldığında sürücüyü uyaran ışık sinyali

--Elle sıkılan otomatik fren sistemi --Benzin bittiğinde otomatik duran motor sistemi

--Kaç km de ne kadar yaktığınızı gösteren teknoloji --profesyonel elcik...

harikası dijital gösterge.... --İstediğiniz yöne çevrilebilen direksiyon

--sağa we sola dönüş sinyalleri

--kısa ve uzun xenon far sistemi...

BU KADAR ÖZELLİKLİ FULL ARTI FULL MOTOR......BAŞKA SÖZE GEREK YOK...

:queen::queen::queen::queen:Ben bir motorda bukadar özellik olduğunu bilmiyodum :queen::queen::queen:

ben sol ayagımdaki sinyal kolu ile uğraşırken, motorumun debriyajına SAĞ ayakla basıyor,aynı anda SOL elimle gazı kesip SAĞ elimlede koltuğun alt hizasında bulunan koldan vitesi sağa sola oynatarak istediğim vitese takıyorum.bazen yanlış takılıyor.ben demi gariplik var yoksa benim motor teknolojiden nasibini almamışmı?amanın yoksa beni kazıkladılarmı.yoksa motorlar böyle kullanılmıyormu?bide motor da benzini bitince otomatik olarak stop etmiyor.geçenlerde garajda 3 gün çalışmış kereta...

daha önce sıradan bir ilandı ilanlarda gezerken denk gelmiştim sonrada süsleyip püslemiş demek satılmayınca:p

Sahibinden sitesinin efsane ilanlar kategorisinde yer bulmak için işin iyice suyunu çıkardılar :) her geçen gün tuhaf ilanlar görmeye başladık. Sonunu iyi görmüyorum ben."yok daha neler" diyeceğimiz ilanlar görmeye başlarsak şaşırmamak lazım. :) O motosiklet uzun zamandır satılık ama ilanı güncelleyince görüntülenme sayısı artmıştır kesin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar