Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam dominar düşündüm ama çift silindir tercihim o yüzden eski model birşey bakıyorum. Dediğiniz motorda güzelmiş aslında beygiri kawaya göre düşük. Birde kawanın parçası bulması bir tık daha kolay. En azından motor parçaları
Satıcı herhangi bir yağ yağma olmadığını belirtiyor. 5000kmde düzenli bir şekilde değiştirmiş 8 senedirde kendisindeymiş motor. 8 senede 20k km yapmış. Toplamda 5 motoru varmış ve motoru pek kullanmadığı için satmak istiyormuş. Birde GS bir abiymiş o yüzden biraz güven verdi açıkçası ama tabi...
Merhabalar, çok teknolojisi olmayan ve bloğu sağlam olan ve bütçeyide yormayacak motor arıyordum. Günlük 60 70km otoyolda yol yapıyorum haftasonuda bazen 400 500km yol yapıyorum o yüzden scooterdan ziyade biraz yüksek cc arıyorum. Bütçemde kısıtlı olduğu için Versys 650 araştırıyorum. Eski model...
Hocam tamirci parasını çıkarsam bile o malzemleri almam gerek. Mesela debriyaj balatası almam gerek 6k çanı almam gerek 8k. Hava filtrelerini almam gerek 4k. Yan sanayi kullanmak istemiyorum sorun yaşamam adına. Malzemeye bu kadar para vermeye değer mi diye sormak istedim. Bu motora değer mi
Merhabalar, geçen sene ekim ayında xmax 400 2018 model motor aldım 42.500kmde ve şuan 53.000km civarında. En son ağır bakımı aldığımda yapmıştım. Şimdi bakım mı yaptırsam satsam mı bilemedim. O yüzden fikirlerinizi sormak istiyorum ? Sizce bu kadar masrafa girsem mi yoksa satsam mı ? Bir aya...
Merhabalar, xmax 400 2018 model motorum var. Anahtarı cebimde unuttuğum için çamaşır makinesi yıkanmış. İlk çıkardığımda kırmızı ışık yanıyordu ve motor çalışıyordu bende bir anlık saflıkla bir şey olmaz diye düşündüm. Sabah kumanda tamamen gitmişti. Pili değiştirmeme rağmen ışık yanmıyor ve...
Onlara baktım ama yorumlarda çok dayanıksız hemen yırtılıyor demişler. Yıllardır decalthonun montunu ayakkabısını kullanıyorum sağlam marka ama işte yağmurluklarını bilemediğim için merak ettim